Ja som aquí

Sabem que tots esteu esperant noticies de les colònies i com no els monitors i monitores no us pensem decepcionar i aquí ve la primera entrada de les colònies de Setmana Santa

23/03

Després d’una estoneta d’autocar vam arribar a Can Freu, la nostra casa per aquests cinc dies, i hem iniciat així les segones colònies de Setmana Santa de l’Esplai Natzaret!!!!!!!

Colònies

Colònies

Colònies

Colònies

Un cop instal·lats, dinats i amb mil ganes de jugar, hem conegut el que (sembla ser) seran les nostres companyes de colònies: les caputxetes vermelles. Sí, sí, ho heu llegit, hem conegut DUES caputxetes vermelles, ja que resulta que són bessones. Ara per ara, no en coneixem gaires coses d’aquestes dues noies, només que són una mica diferents dels contes que sempre ens han explicat.

Colònies

Colònies

Colònies

Colònies

Colònies

Colònies

Després ha arribat l’hora de que els intendents i la intendent comencessin a fer el sopar, que ha consistit d’una deliciosa sopa de galets, una magnífica hamburguesa i de postre taronja tallada a rodanxes i sucre que ens han ajudat a preparar els vostres fills i filles! (no tenim fotos de la cuina perquè estàvem molt enfeinats, però demà en farem i podreu veure els cuiners en plena acció!). a l’hora de sopar, com que era l’aniversari de l’Aida, hem menjat una mica de pastís i algunes llaminadures ben bones.

Colònies

Després de fer un joc de nit per conèixer els altres habitants del poble ja tocava anar a dormir, tots estavem rebentats però molt contents d’estar a la casa!

24/03

Aquest matí a les 7:45 els nens i nenes ja estaven donant guerra, sembla que no necessiten dormir! Sort que els monitors els han fet entendre molt amablement que fins les 8:15 no es podien aixecar (crec que això no els ha quedat massa clar) i han estat a les habitacions fins que els monitors han entrat cridant BON DIAAA!

Un cop canviats, pentinats i esmorzats ha començat el segon dia de les colònies. Aquesta vegada a aparegut la mare de les caputxetes que ens ha demanat si podiem ajudar-la a preparar el cistellet que li hauran de portar les noies a l’avia. Es veu que és una mica desastre i no els havia fet gaire equilibrats,  en un cistellet hi havia 5 paquets de galetes mentre que a un altre hi havia un munt de peix i un trosset de pa… un drama! Així que per equips els nens i nenes han estat intentant fer un bon menú (gairebé tant com el que han fet els nostres intendents) i tenir un cistell amb una mica de tot.

Colònies

Colònies

Colònies

Quan han acabat hem fet una celebració de la paraula ja que avui és diumenge de rams!
Hem fet una rotllana i hem estat llegint un tros del nou testament, cantant i donant les gràcies per totes aquelles coses que tenim i que fan que la nostra vida sigui com és.

Colònies

Avui ja tenim fotos del que fan els encarregats d’intendència, ens han fet una amanida estupenda!!

Colònies

Ara mentre nosaltres redactem aquest text els nens i nenes estan fent racons, una estona en la que podem fer coses més relaxades mentre fan la digestió, i tot i que està plovent una mica tots estem la mar de contents i tenim moltes ganes de seguir coneixent personatges i fent activitats tots junts!!

Per ara ho deixem aquí però abans volem donar les gràcies una vegada més per poder passar aquests dies tots junts disfrutant de la natura, dels amics i de totes les coses que estem aprenent! I donar-vos les gràcies a vosaltres també per confiar en nosaltres i deixar-nos als vostres fills i filles i fer que l’esplai vagi creixent una mica més cada dia!!

Tornarem a escriure tan aviat com poguem però no us preocupeu si no podem fer una entrada cada dia, internet no va gaire bé!

Fins molt aviat!

kj

4 thoughts on “Ja som aquí

 1. Monica ha dit:

  Hola chicos:
  Da gusto mirar las fotos y ver al esplai en plena naturaleza compartiendo unos días.
  Pasarlo estupendamente.
  Saludos para todos.
  La familia Villacorta

  M'agrada

 2. sonia tubau garcia ha dit:

  ei familia!!!!! quines fotos més boniques!!!!!!!! la veritat es que feu mooooooooooooolt bona cara!!!!!!!! disfruteu molt, moltissim!!!!!!! familia Vallès i Tubau
  mooooooooooooooooooooooooooooooooolts petons!!!!!!!

  M'agrada

 3. Gemma ha dit:

  Us volem agrair tot l’esforç que feu per tenir-nos informats, per la vostra dedicació a fer que aquestes colonies siguin inolvidables per els nostres fills !!! Sou genials nois !!!!!
  Que acabeu de disfrutar al màxim !!!!!
  Família Ponsa-Rull

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.