Excursions, tortugues i burocràcia

25/03

Les colònies segueixen i estem que no parem!

Colònies

Colònies

Colònies

Ahir com que havíem d’anar a visitar l’àvia a casa seva vam aprofitar per agafar el dinar i fer una excursió que ens va portar fins a un llac ple de capgrossos on vam estar jugant i explorant fins que va ser l’hora d’anar a Vilobí d’Onyar de visita.

Colònies

Colònies

Després de recollir totes les coses i agafar les motxilles vam seguir el nostre camí però va ser impossible arribar a casa de l’àvia ja que el camí que havia d’estar marcat estava ple de marques rares que no haurien d’haver estat allà. Vam anar amunt i avall fins acabar cansadíssims però al final vam decidir marxar cap a casa i deixar-ho per l’endemà! Així doncs, vam anar tirant cap a Can Freu mentre cantàvem molt animats!

Colònies

Colònies

Colònies

Al arribar, com que estàvem bruts i suats de l’excursió vam decidir dutxar-nos però abans els isards i joves van estar fent un circuit d’aventura molt “xulu”.

Tots i totes estàvem molt cansats però abans va venir una professora molt estimada per tots nosaltres, l’Stelcrown, que va estar explicant les constel•lacions i algunes històries mitològiques amb ombres xineses. Va ser molt interessant!!!

Colònies

Colònies

I finalment tots vam anar al llit!

Colònies

Colònies

26/03

Ara mateix estem fent temps lliure i com la Martina, la Marta i l’Aida estan per aquí ens estan ajudant a explicar el que ha passat:

Avui de bon matí ha vingut a visitar-nos la caputxeta xoni, la Jenny i mentre parlàvem ha vingut una tortuga que es trobava malament i ens ha començat a explicar que ahir estava pel bosc i es trobava molt malament i que va veure una noia que no la va voler ajudar perquè no tenia res per donar-li a canvi. La Jenny ha descobert que era la Rebeca (la seva germana).

Colònies

Colònies

Colònies

Nosaltres li hem estat cantant una cançó per tal que es trobés millor, primer la tortuga boturuda i després Fent camí fins que s’ha trobat millor.
Hem vist la iaia Maria i ens ha explicat que no pot pagar la seva casa i els del banc la volen fer fora així que hem decidit ajudar-la a aconseguir tots els papers per presentar al govern central i així evitar que la facin fora de casa.

Colònies

Colònies

Ha estat força complicat ja que els temes burocràtics són molt lents i s’ha d’anar a mil milions de llocs per a trobar els papers. Han hagut de fer el DNI, el passaport, l’assegurança de la casa, el permís de l’habitatge i el de residència i anar moltes vegades al banc per aconseguir diners per pagar-ho tot.

Colònies

Colònies

Finalment tots els grups han pogut recopilar-ho tot i els del banc ho han enviat a Madrid per veure si així no fan fora a l’avia.

Tot i això avui per la nit farem una manifestació per queixar-nos en contra dels desnonaments per això aquesta tarda ens dedicarem a fer una samarreta per anar tots d’uniforme!

Ara marxem a fer racons, tornarem amb moltes polseres i coses de fang per vosaltres! Per cert els vostres fills i filles us envien molts records!!

Colònies

Demà ja és lúltim dia i ens ha passat volant, ens podríem quedar uns quants dies més per aquí però la vida és així i almenys tenim el consol de pensar que ja arriba l’estiu i marxarem 10 o 15 dies! Per ara els monitors encara tenim veu i tot i que cada dia tenim una mica més marcades les “ojeras” estem molt contents de com estan anant aquestes colònies!!

Colònies

Colònies

Ens veiem demà!!

kj

2 thoughts on “Excursions, tortugues i burocràcia

 1. sonia tubau garcia ha dit:

  Ei!!!! quin reportatge tan bonic ensh heu enviats monitors!!!!! de veritat, s’agraeix molt i molt!!!!!!!! se us veu a tots super contents!!!!
  moltes i moltes gràcies gran equip de monitors!!!!!

  M'agrada

 2. anna ha dit:

  Quantes emocions!!! Se us veu a tots molt contents. Ja tenim ganes de que ens expliqueu més coses!!! Fins demà. Acabeu de passar-ho bé!!! Gràcies monis per la nostra feina!!! Us mereixeu unes vacances ben bones!!! Petons a la Laia!!!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.