Colònies i Campaments Estiu 2013

No parem de rebre mails, cartes, trucades telefòniques, la gent ens para pel carrer… això no pot seguir així!! Sabem que aquest any us hem fet esperar però ja tenim aquí la presentació oficial de les activitats d’estiu de l’esplai Natzaret. Un any més tornen les colònies i els campaments!!

Aquest any marxem tots plegats cap a Saldes, al Berguedà, un lloc únic per disfrutar de la muntanya i la natura.
Després de molts anys separant-nos quan arriba l’estiu aquest any les monitores i monitors hem decidit anar tots junts. No penseu que tots estarem a la casa de colònies o que tots dormirem en tendes. Serà com cada any, els Esquirols i Dofins estaran a una casa i les Guineus, Isards i Joves al terreny però amb la diferència que compartirem espais de joc i ens veurem força sovint!

Els de colònies passarem 10 dies al Refugi de Can Ferrer, una petita casa situada entremig de Saldes i Gossol envoltada d’unes vistes que enamoren i des d’on cada dia al aixecar-nos podrem veure el Pedraforca. Just al costat estarà el campament on els més grans passaran 14 dies descobrint boscos, rius muntanyes i camins.

Si us dic que a més de tot això, tenim un munt de jocs, històries, excursions i mil coses més que comencen a néixer per fer que les colònies i campaments siguin un curs intensiu de diversió en companyia d’amics, coneguts i desconeguts que acabaran sent amics!!!

I no ens deixem el gran equip de monitors i monitores que ja fa temps que fan feina per a preparar un any més aquestes activitats i que després de provar la intendència amb molt d’èxit durant les colònies de Setmana Santa s’han posat mans a l’obra per a fer que aquest estiu ens llepem els dits amb la millor cuina catalana per a nens, nenes, nois i noies.

jh

cartell esplai natzaret 2013

jk

Informació:

COLÒNIES CAMPAMENTS

Lloc: Refugi Can Ferrer, el Berguedà

Lloc: Saldes, el Berguedà

Dates: del 18 al 28 de juliol del 2013

Dates: del 15 al 28 de juliol del 2013

Edats: de 6 a 10 anys (de 1r a 4t)

Edats: de 10 a 17 anys (de 5è a 1r de batxillerat)

Preu: 320€

Preu: 330€

Descomptes:

Descompte del 5% a partir del segon germà. Inclou tant colònies com campaments (el descompte es farà al germà més petit).

Inscripcions:

Les inscripcions s’obren divendres 27 d’abril a les 5 de la tarda i estan obertes a tothom. Si voleu apuntar-vos, serem a l’esplai tots els divendres de 17h a 19h. Us respondrem a totes les preguntes que tingueu i així ens podreu conèixer si sou nous. També podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esplai_natzaret@hotmail.com.

Us hi esperem!!!!

Les monitores i monitors.

One thought on “Colònies i Campaments Estiu 2013

 1. jgarrom@ono.com ha dit:

  Hola, bona nit.

  Contar con VICTOR GARRO para campamentos.

  Teneis mas información para poder pagar, etc. etc.

  Salud

  JOSE CARLOS GARRO

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.