El secret de la felicitat

La setmana passada va començar el tercer i últim trimestre d’esplai del curs i com no podia ser d’un altre manera els Esquirols i Dofins vam començar una nova aventura.

No se si sabeu que a l’esplai arriben cartes de tot tipus. Algunes són de països llunyans, d’altres de planetes encara més llunyans i algunes encara que costin de trobar ens arriben de Barcelona i això és el que vam trobar els monitors i monitores al tornar de les colònies de Setmana Santa, una carta que ens enviava una noia que es diu Marta i que deia:

Hola amics i amigues!

Sóc la Marta i us vull explicar una cosa ben curiosa que ens va passar als meus amics i a mi, l’altre dia!

Veníem de jugar al parc i teníem molta gana. Així que vam decidir que ja era hora de berenar. La meva mare ens havia dit que a la nevera hi trobaríem tot el necessari. I el Sergi, sense pensar-s’ho dues vegades, va anar corrent a obrir la porta de la nevera. I, sabeu què va passar? Increïble! No us ho podeu imaginar… a la nevera només hi havia un iogurt i, per cert, una mica estrany… parlava!!!Cap de nosaltres ens ho vam creure quan el Sergi, tot esverat, ens ho va explicar. Ens penàvem que ens prenia el pèl! Per això en hi vam acostar tots.

I era veritat: el iogurt… parlava!!! L’enteníem perfectament i per això vam saber que ell era allà per donar-nos un missatge molt important.

Ens va proposar que descobríssim el secret de la felicitat. Uf! Imagineu-vos quina feinada… i a més, amb la panxa buida, com va dir el Sergi.

Per ajudar-nos, el iogurt ens va regalar una ruleta. Això no semblava ser una pista gaire bona, però ell va insistir que l’important era fer-la girar i anar fent les proves que sortissin.

De cop i volta, ens vam quedar amb la ruleta a les mans, i el iogurt va desaparèixer i la nevera va tornar a estar plena de coses per berenar, com la meva mare ens havia promès.

Llavors vam decidir que això de descobrir el secret de la felicitat seria molt més divertit si algú altre ens ajudava. I hem pensat en vosaltres! Així que ànims! Us deixo aquí la ruleta… i comenceu quan vulgueu!

Fins aviat!

Què us sembla? Interessant no? Doncs com estàvem una mica avorrits i sense cap activitat per fer amb els petits vam decidir que aquesta era una bona opció. Trobar el secret de la felicitat segur que és una gran aventura.
Vam fer girar la ruleta i ens van sortir tota una activitat preparada per fer que la tarda de dissabte fos la mar d’entretinguda.

Per començar vam fer uns exercicis de respiració i un escalfament ja que a ningú no li agrada acabar amb agulletes i vam anar directes a un circuit molt ben preparat.

Esquirols i Dofins

En parelles havien d’anar seguint un recorregut que estava marcat al terra. Primer havien d’atravessar una teranyina que hi havia als pals de la porteria, després seguir una linia recta marcada al terra sense caure, saltar per uns aros que hi havia al terra… tot de proves que els van deixar rebentats i per acabar i recuperar-se tots van dibuixar el seu esport preferit.

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Després d’això encara volien més així que vam fer unes curses pel pati per veure qui era el més ràpid del grup, no us penseu que va ser fàcil, tots són molt però que molt ràpids i al final mai sabiem qui havia arribat primer.

Esquirols i Dofins

Per acabar amb la part més moguda de l’activitat vam fer un arrencacebes  Ja veieu que macos estan tots asseguts en fila esperant a ser arrencats i fent força! Sembla un joc sencill però aquests nens i nenes són tant forts que costava molt de separar-los, vam haver de recorrer a atacs de pessigolles per totes bandes per aconseguir desenganxar-los i tot i així no vam poder acabar!!

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Després de tot això vam fer uns exercicis d’equilibri. Primer agafant-nos una cama, després pujant el genoll i intentant tocar amb el nas i el dit i finalment vam fer una “pose” tipus kung fu. Si un ninja expert hagués passat per allà segur que s’hagués quedat parat de la concentració que hi posaven!

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

I així va acabar la tarda d’esplai! Entre riures i pilotes i moviments de cadera, tots ens ho vam passar molt bé!

Esquirols i Dofins

j

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.