Sant Jordi

Ja fa molts anys que els monitors i monitores de l’esplai posem la nostra paradeta a la mateixa cantonada i aquest any no podia ser diferent, amb 500 roses a l’esquena i moltes ganes de vendre vam passar el dia entre amics, pastissos, visites i rialles.

Aixecar-se a les 5:00 del matí és dur, molt dur però el dia de Sant Jordi es mereix això i molt més i és que no és només anar a vendre roses, el dia de Sant Jordi per nosaltres és  fer barri, sortir al carrer i fer que ens coneguin, és aconseguir un diners perquè els monitors i monitores poguem anar de campaments i colònies, però sobretot és fer esplai!!

N’hi ha alguns que venen a comprar roses per les mares, d’altres per les dones, amics, amigues, filles, avies o per a un mateix però aquest any a més de roses també teniem pastissos, galetes, magdalenes i brownies i per si no n’hi havia prou vam estar fent un taller. Diversifiquem el negoci!!

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Vam rebre moltíssimes visites, però per començar volem donar les gràcies a tots aquells exmonitors que en aquest dia tornen per comprar-nos les roses! Cares conegudes que potser no veiem tant però que sempre estan allà per ajudar quan els necessitem!

Aquí deixem algunes fotos. Podeu veure la Pilar amb l’Ilsa (futura nena de l’esplai amb foulard i tot), la Leyre, l’Aleix més conegut com a Peixot, el David, Bernat, Quim… però encara que no apareguin també estan el Manel que ens demanava rosa des de la distància o el Jaume que també va estar una estona amb nosaltres!
Gràcies una vegada més!!

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Tampoc podem oblidar a totes aquelles famílies de l’esplai que cada any passeu per la paradeta! Esperem que les roses us durin molts dies i que us agradin tots els pastissos i galetes que us vau endur, estan fets amb molt amor!!

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

A les 8:30 de la tarda quan ja començava el Barça vam fer l’última venta i vam començar a recollir la paradeta. Potser aquest any no hem venut totes les roses però tot i això estem molt contents! Contents per el gran dia que vam passar junts, per tots aquells que ens vau venir a veure per comprar la rosa esquivant els milers de parades que hi havia pel camí, contents de veure com el dia de Sant Jordi fa que ens retrobem amb antics amics i amigues i contents perquè tots els diners que hem aconseguit fan que les colònies i els campaments estiguin una mica més a prop!

Gràcies a tots per aquest gran dia!!

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

Sant Jordi a l'esplai

kj

One thought on “Sant Jordi

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.