Excursió de primavera

Ja fa unes setmana que vam marxar a Mas Banyeres per fer l’excursió de primavera!! A diferència d’altres sortides aquesta vegada vam quedar pel matí a l’estació de Sants per aprofitar bé el dia i un cop hi vam ser tots vam marxar molt contents cap a Centelles.

Després d’un trajecte en tren i una petita pujadeta (amb parada al mig per esmorzar) que va deixar als més petits reventats vam arribar a la casa i un cop allà vam anar a preparar les habitacions. Quan tot va estar al seu lloc ja va ser l’hora de dinar, són una mica “tardons”!

Excursió de primavera

Macarrons, croquetes, nuggets, truita de patates… vam menjar com reis! I després una estona de racons per fer la digestió i ja tocava començar amb activitats més mogudetes.
Per començar ens vam separar en dos equips i després de fer les fotos d’equip tocava començar a jugar al pichi! No se si sabeu de que va aquest joc, segur que sí però per aquells que no esteu familiaritzats amb les normes us explico.

El pichi és un joc que s’assembla al beisball però en lloc de llençar amb un bat ho fem amb el peu o el braç tan lluny com poguem i després hem de correr per les bases. Fàcil no?

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Vam estar jugant una bona estona mentre el Sol ens acompanyava en tot moment i mentre jugavem van arribar el Lluís i el Víctor i van començar a jugar amb nosaltres molt motivats! El Lluís estava tan i tan motivat que es va lesionar  quan ens estava explicant com tirar-nos amb estil al arribar a la base però no patiu només el van haver de portar en ambulància fins a Vic!! Al final no era gaire cosa però sempre està bé tenir aventures per explicar.

Quan vam acabar el pichi vam estar jugant a altres jocs i a l’hora de sopar i fer el joc de nit en el que els Isards i Joves ens van estar ajudant fent de Sardina, Xiulet i Llum vermell.

Excursió de primavera

Excursió de primavera

L’endemà al matí els monitors ens vam aixecar amb ganes de fer una petita excursió així que tots ens vam posar les gorres i crema solar i vam marxar cap al Puigsagordi. Pel camí ens vam separar i mentre els grans van anar a fer una mini part de la via ferrada els petits vam estar fent un passeig pel bosc on vam aprendre a diferènciar una pinya mossegada per un esquirol d’una que s’havia menjat un ratolí. A més també vam estar collint herbes aromàtiques fins que tots vam acabar amb les mans plenes de pinyes, romani i alfabrega.

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Al tornar ja hi havia uns quants pares esperant-nos i a mesura que s’acostava l’hora a la que haviem quedat van anar apareixent totes les families preparades per fer un gran dinar! Tot estava d’allò més bo i els monitors i monitores vam acabar tips!

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Quan tothom va acabar vam baixar i mentre uns descansaven, d’altres van començar a jugar un partit de futbol pares contra monitors i nens. Va estar molt renyit però com tothom sap el que importa és participar i jo almenys no se qui va guanyar.

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Així va acabar l’excursió, una gran excursió en la que hem provat coses noves que ens han agradat molt! Marxar més d’hora mola, aprofitem millor el dia i el dinar amb els pares ha estat tot un èxit!!

Esperem que a vosaltres us hagi agradat tant com a nosaltres i que l’any que ve vulgueu repetir! Nosaltres ho tenim molt clar!!

Ara ja només queda la última excursió a la platja i ja acabarem el curs… que ràpid ha passat!! Però us recordem una vegada més que us podeu apuntar a les colònies i els campaments, queden poques places així que no trigueu gaire!

Per ara ho deixem aquí, fins aviat!!

Excursió de primavera

Excursió de primavera

jh

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.