Una tarda de vitralls

Oi que heu passejat alguna vegada per l’interior d’alguna església o catedral? Heu aixecat mai el cap i us heu fixat en la quantitat de colors i dibuixos que hi ha? Segur que us heu quedat parats i paredes molts cops mirant-los. Us deixo una curiositat, sempre està bé aprendre coses noves! Els vitralls encara que semblin sòlids no ho són! Depenent de la quantitat de temps que els observis (ha de ser un temps enooorme) arriben a fluir, és a dir, es desplacen cap avall. És per això que els vitralls que són molt antics són força més amples de la part de baix que la de més amunt! Dit això, em centro i us dic què vam fer a l’esplai l’altre dia.

Doncs dissabte passat el grup d’isards i joves va decidir fer un taller per crear els nostres vitralls! Es tractava de fer un dibuix que ens agradés molt, tot i que els monitors portaven alguns dibuixos ja fets i tots vam acomodar-se amb aquesta idea, i llavors plasmar-lo al vidre amb un retolador!

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Com que vam utilitzar pintures una mica corrosives per pintar havíem de delimitar bé els contorns dels dibuixos que havíem fet perquè sinó tot es barrejaria. Vam fer-ho amb poca plastilina i fent petits “xurros” (s’ha de dir que potser no vam aclarir prou bé el terme “petits” perquè més d’un va intentar simular els Pirineus). Després vam pintar-ho amb una pintura especial per pintar vidre i finalment vam envernissar la plastilina perquè quedés més enganxada i brillant! Aquí us deixem algunes fotos de les obres d’art dels vostres fills i filles!

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Isards i Joves

Esperem que us hagin agradat tant i tant famílies que hagin acabat penjats d’alguna de les finestres de casa i no (per error, evidentment) al contenidor verd del reciclatge!!

Recordeu grup d’isards i joves que hem de decidir quin dia fem l’excursió de grup, si aquest cap de setmana o el del 25! Així que responeu el més aviat possible el mail.

Fins dissabte!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.