Tanquem places

Colònies 2013

Sempre es diu que qui no corre vola, però aquest any el que han volat han estat les places de campaments. En una setmana haviem omplert la meitat, la següent ens en quedaven cinc i finalment avui ens ha tocat tancar la llista!!
Encara en queden algunes per colònies així que si encara no ho heu fet no trigueu gaire!

Sabem que hem obert menys places que de normal però aquest any hem fet molts canvis!! Per començar hem comprat un munt d’olles, cullerots, espàtules… i és que aquest any anirem amb intendència. Ja vam practicar per Setmana Santa i podeu preguntar però tots van quedar encantats! Som uns grans cuiners!

D’aquí poc us enviarem la data en la que farem la reunió de pares però per ara els que no estigueu apuntats durant el curs podeu anar portant l’autorització legal (que podeu trobar aquí mateix a la columna de la dreta) juntament amb una fotocòpia del carnet de vacunes i una de la targeta de la seguretat social.

Recordeu que també heu d’anar fent el primer pagament de 150€ al nostre número de compte!

Per ara ho deixem aquí però abans us pengem un parell fotos de les vistes del terreny i la casa:

Colònies 2013

Colònies 2013

Ens veiem demà per anar a la platja, esperem que faci Sol!!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.