Preparació i primer dia

Com ja sabeu abans d’anar de colònies i campaments els monitors i monitores ens passem hores i més hores a l’esplai preparant el material que utilitzarem durant els 15 o 10 dies que estarem per la muntanya amb els vostres fills i filles.

Avui, abans de res volem ensenyar-vos unes quantes fotos del dia que vam anar a comprar al makro i del dia que vam marxar a preparar el terreny.

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Al arribar al campament calia començar a preparar-ho tot! Tendes de monitors, tendal, lavabos!!! No penseu que és fàcil i si a més a mitja tarda es posa a ploure com si s’acabés el món la cosa es complica una mica més!! Tot i això, després de remullar-nos i passar unes hores aguantant les carpes tot va sortir bé i vam poder acabar de muntar-ho tot!!

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

Campaments i colònies 2013

I ara el que tots estaveu esperant, les primeres imatges dels vostres fills i filles!!

Van arribar a Saldes la mar de bé després del viatge en autocar i un cop allà, motxilles a l’esquena i cap al terreny. Va ser un camí una mica llarg però els primers dies sempre tenen molta energia i estan preparats per això i molt més.

Campaments 2013

Un cop al terreny van començar a plantar tendes, les tendes on estaran dormint aquests dies i van tenir la sort de gaudir de bon temps tota l’estona (no com quan vam pujar els monitors). No us penseu que és fàcil, les canadenques tenen moltes piquetes, molts pals i tot de vents que s’han d’anar clavant al terra abans d’aconseguir que la tenda estigui ben plantada del tot i que aguanti tots els dies sense que entri aigua.

Campaments 2013

Campaments 2013

Un cop van haver acabat va arribar l’hora de començar a jugar!! Uns quants jocs de coneixença per aprendre els noms i cap a sopar, sopa amb pasta, hamburguesa amb patates i de postre un prèssec ben bo! No dubteu que aquests nois i noies menjaran molt bé, els monitors després de moltes reunions hem fet el menú més equilibrat del món!

Campaments 2013

Després ja tocava començar l’activitat de nit i no us podreu creure el que va passar!!!

Mentre els monitors estaven explicant el joc de la mandonguilla que bota bota bota van sentir un soroll fort de darrere seu i van veure que començava a sortir molt de fum de darrere d’unes plantes. Molt sorpresos tots van anar cap allà i es van trobar un home un xic estrany que els va començar a preguntar coses com: quina hora és? A quin mes estem? I a quin any som!

Els va explicar que es diu Cornelius Vilatorrada, que és un inventor de l’any 2021. Ell amb l’ajuda d’un amiga que és física van construir una maquina del temps. Es disposaven a fer el viatge de proba, tot anava bé fins que van sentir un fort sotrac, la màquina va començar a fer coses rares i la seva amiga va caure perdent-se en la immensitat del temps. A més a més, els plànols de la màquina també van sortir volant escampats per tota la línia temporal. La màquina va fallar i ell encara no sap com va aconseguir tornar a casa seva, a l’any 2021.

Es va adonar que una peça havia fallat i que era la responsable del que havia passat. La va arreglar i llavors va engegar un altre cop la màquina i ha arribat aquí on es troben ells.

 Ja veieu que només arribar ja els comencen a passar coses!!

Per ara ho deixem aquí però d’aquí res tornarem a penjar més informació de com estan anat els campaments!!

6 thoughts on “Preparació i primer dia

  1. Meritxell ha dit:

    Les meves últimes colònies va ploure molt. Una nit sopant van començar a entrar nens i nenes d’un altre esplai, tots xops i amb bosses d’escombraries, estaven acampats al terreny del costat, i les seves tendes estaven inundades. Aquella nit els dos esplais vam dormir a la mateixa habitació, compartint lliteres i trencant alguna del,pes que tenia, ja que dormíem 2 per llitera.
    El següent dia vam esmorzar tots junts i després se’n van anar al seu campament a veure com estaven les tendes i les seves coses.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.