Comença el nou curs d’esplai

Després de les vacances, i amb l’entrada del nou curs escolar a la cantonada, arriba la notícia que segur que esperàveu amb candeletes, l’Esplai Natzaret torna amb les piles més que carregades amb un nou curs que segur que serà igual o millor que l’anterior. Si no us ho voleu perdre, veniu a apuntar-vos!

Com apuntar-se?

Doncs molt fàcil, les inscripcions s’obriran el divendres dia 13 de setembre i l’horari de secretaria per poder inscriure-us serà de 17h a 19h, al despatx de l’Esplai. També us podeu apuntar per correu electrònic enviant un e-mail a esplai_natzaret@hotmail.com

També caldrà que porteu l’autorització plena i firmada, la podeu trobar aquí mateix al costat dret! Si sou nous del tot i mai heu vingut abans haureu de fer una fotocòpia del carnet de vacunes i de la targeta de la seguretat social.

Si voleu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres ja sigui en l’horari de secretaria, amb el correu electrònic o trucant al 93/419-52-44 (durant l’horari de secretaria).

Quan comencem?

L’esplai aquest any comença el dissabte 5 d’octubre, ens trobareu al porxo de l’escola de 16.30h a 19h per començar a gaudir dels dissabtes a la tarda. Recordeu que, després de l’esplai hi ha la reunió de pares i mares

Fins aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.