Arriba la tardor i marxem d’excursió

Tot i les previsions de pluja no ens vam fer pas enrere, el dissabte estàvem tots ben puntuals a l’estació de Sants per marxar a Mas Banyeres, a Centelles, a fer la primera excursió de l’any. Hi havia algunes cares noves, algunes ja de molt veteranes, algunes d’adormides, però sobretot les cares eren d’il·lusió per anar a passar el primer cap de setmana plegats amb l’Esplai!

Després d’esperar-nos una miqueta a l’andana, vam pujar al tren. Imagineu si hi havia cares noves, que alguns encara no havien anat mai en tren; si es que nosaltres ja ho diem, a l’esplai sempre descobrim i fem coses noves!!

Com era d’esperar quan finalment vam arribar a a l’estació ja plovisquejava una miqueta, però no patiu, doncs aquest cap de setmana ha plogut més a Barcelona que no pas a Centelles. I dit i fet, ens vam posar capelines i impermeables per sobre les motxilles i a caminar s’ha dit que el cap de setmana no havia fet res més que començar.

A la tarda, després d’una estona lliure perquè els nens i nenes poguessin explorar els voltants i descobrissin tots els animalets que hi havia a la granja, era l’hora de fer racons, jugant a jocs coneguts, aprenent-ne de nous i redescobrint-ne d’altres, dibuixant i pintant, i com no, fent polseres d’allò més xules.

Excursió de tardor

I quan va arribar el grup que pujava per la tarda? Doncs després de fer el mític pichi a Mas Banyeres, just quan estàvem berenant un bon pa amb paté els vam veure venir ben carregats però ben secs, per sort no els hi va ploure durant el camí.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Per acabar el dia, després de recarregar forces amb el sopar ens vam dividir per fer el joc de nit.
Els més petits van buscar una sèrie de pistes per voltant de la casa. Van estar corrent amunt i abaix buscant fonts, bancs i fins i tot a la Carla que no parava d’escapar-se. Pista a pista van arribar a la seva habitació on va començar l’aventura d’anar a dormir, penseu que posar-se el pijama, anar al lavabo i rentar-se les dents no és tan fàcil com sembla! Quan ho van tenir tot enllestit tots cap al llit a escoltar un conte i a dormir!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

El altres grups seguien amb les seves activitats, Dofins i Guineus van fer un joc de vampirs i caça vampirs i els més grans van fer un pi i després van estar parlant sobre el què volien fer l’endemà.

Diumenge, després d’esmorzar vam començar les excursions, o en el cas d’Isards i Joves, la nostra caça de bolets, tot i que més que de bolets va ser de cartutxos de caça. Caminar una miqueta per la muntanya sempre va bé i més si és en companyia!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Quan tots vam tornar de les respectives excursions vam dinar tots junts, teniem una gana de lleó i no paraven de demanar més pa i embotit fins que van quedar plens. Però encara quedava una última cosa i és que diumenge va ser un dia molt especial, era l’aniversari del Guille i ens havia portat uns pastissos molt bons!! Vam cantar-li tots junts un moltes felicitats i va bufar les vuit espelmes amb una força que ni el llop dels tres porquets podria haver igualat.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

El dia ja s’acabava i un cop al tren vam berenar galetes amb xocolata, i després dels últims jocs de cartes, les últimes anècdotes, les últimes rialles i els últims acudits de l’excursió arribàvem a Sants per tancar un cap de setmana que esperem que us hagi agradat i us ho hagueu passat tant bé com els monitors i les monitores!

Excursió de tardor

Ara ja només queda desitjar-vos una bona setmana, recupereu forces i us esperem el dissabte que ve!

Aquí us deixem unes quantes fotografies de l’excursió, ja sabeu que en podeu trobar més al flickr de l’esplai!

Excursió de tardor

El grup d’Isards i Joves

Excursió de tardor

El grup de Guineus

Excursió de tardor

El grup de Dofins

Excursió de tardor

El grup d’Esquirols

Excursió de tardor

Tots junts per la foto final

Excursió de tardor

Els monitors i les monitores

mj

One thought on “Arriba la tardor i marxem d’excursió

  1. stubau10@gmail.com ha dit:

    Nois la familia valles no podem venir avui, la mariona esta fent un treball en grup i no han acabat i el marc esta molt refredatNois la familia valles no podem venir avui, la mariona esta fent un treball en grup i no han acabat i el marc esta molt refredat
    Enviado desde mi dispositivo BlackBerry® de Orange.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.