El dia de l’amic

Famílies!! No sabem si encara ho recordeu, però nosaltres sí! Ja fa dos caps de setmana va ser el dia de l’amic, un dia especial en que qualsevol nen/a convida a tants amics com vulgui a passar una tarda a l’esplai amb tots nosaltres. Doncs aquest any ha sigut sense cap mena de dubte un dels millors i es que fent el recompte érem gairebé 100 fent esplai!!! Cal dir que alguns dels monitors que més anys portem a l’Esplai, no veiem tants nens junts des del quinzè o desè aniversari, imagineu si fa temps.. I es que creixem any rere any!

Dofins

Doncs bé degut a aquest gran nombre de participants i el fet que a més aquella tarda hi havia (per variar i sense avisar) dos camps ocupats per partits de bàsquet, els i les Guineus vam anar a fora de l’esplai a fer l’activitat, a un parc d’allà a la vora, on quedem per agafar l’autocar que ens portarà a la casa de colònies i el campament!

Doncs resulta que les monitores no comptàvem ni de bon tros ser tantíssims, més que de costum sí, però vam ser gairebé quaranta en un sol grup i es clar, l’ativitat que teníem pensada es va haver d’adaptar un xic i la nostra amiga Gertrudis que aquest trimestre porta els i les guineus a donar la volta al món, no va aparèixer perquè és molt tímida i li costa parlar davant de tanta gent. Tot i això vam aprendre o re-aprendre alguns jocs com el pim pam pum de noms, ja que ens havíem de conèixer una mica entre tots, i el ninja entre d’altres. La tarda va ser sens dubte entretinguda tant per ells com pels monitors i al final ens vam acabar coneixent tots!

El grup de petits per la seva banda van estar jugant al pati de l’escola mentre sentien els crits del partit de basquet, una mica caòtic tot plegat però per sort els Esquirols es van portar d’allò més bé i van estar molt atents a les explicacions dels monitors per tal de poder entendre tots els jocs. Així doncs, van estar jugant al mocador, després a l’aranya peluda, a la peixera… tot de jocs típics d’esplai.
En acabar van baixar tots junts a secretaria per escoltar un conte que parlava sobre la contaminació i els recursos que tenim al planeta, sembla que no però els nens i nenes del grup en saben mooolt, quan els monitors aconsegueixen que es concentrin una mica es queden bocabadats!!

Esquirols

Esquirols

Esquirols

Els Dofins també van quedar-se al patí, era el grup amb més nens i nenes i van estar fent un joc de bases on havien d’aconseguir les peces d’un puzzle amb un dofí, els logo de l’esplai i tots els animals i el jove que formen els grups de l’esplai. Acompanyats en tot moment pel bombo que portava un dels animadors del partit (quina energia, no va parar de picar en cap moment) van estar corrent i saltant pel patí molt animats.

Dofins

Dofins

I per últim però no menys important el grup d’Isards i Joves, ells també van marxar de l’escola però com que avegades ja no tenen tantes ganes de jugar a coses mogudes (o almenys no necessiten estar sempre movent-se) van estar tranquil·lament asseguts jugant al BANG! Un joc de cartes molt entretingut al que els monitors ens hem aficionat. Us explico una mica, hi ha una personatges que són el Sherif, el vice (ajudant del sherif), els foragidos i els renegados i cada jugador depenent del personatge que li ha tocat ha d’aconseguir acabar amb els seus contrincants a base de fer BANGS!! Que són trets. La veritat és que és un joc que ens encanta i a part s’ha de dir que mentre juguem aprenem llengües ja que les instruccions només estan en italià o anglès. Així doncs, entre BANGS! Mancatos i barriles van passar la tarda d’esplai.

Quan ja van ser les gairebé les set de la tarda vam tornar al pati de l’escola on ens vam trobar els pares i mares esperant-nos per anar a descansar després d’aquell dia tant intens.

Per acabar aquesta crònica del dia de l’amic volem donar les gràcies als monitors i monitores que van tornar per un dia a ajudar-nos, gent amb qui podem contar i que sabem que estarà allà quan necessitem un cop de mà, gent que ens fa veure que no estem nosaltres sols i que tot i no estar en el dia a dia segueixen recolzant-nos!! Moltes gràcies a l’Eudald, la Mònica i el Bernat per una gran tarda d’esplai i també (no podia faltar) gràcies a tots vosaltres, nens, nenes, pares i mares per venir cada dissabte i en especial per aquest dia de l’amic on vam omplir el pati i els voltants de l’escola amb grups de nens i nenes de l’Esplai Natzaret.

Dia de l'amic

Seguirem creixent!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.