Postals de Nadal

Tots sabem que ja s’acosta el Nadal, és l’última setmana de classes, veiem les llums penjades pels carrers, els anuncis de joguines i colònies inunden la televisió i cada vegada tenim més ganes d’acabar el trimestre i celebrar aquestes dates amb la família i amics.

La setmana passada l’esplai va fer la típica sortida de Nadal amb els pares i mares però abans d’això els petits Esquirols van estar fent una activitat molt relacionada amb aquestes dates: postals de Nadal!

Esquirols

Tots junts vam anar a una aula de l’escola i un cop ens vam treure jaquestes, bufandes, buffs i múltiples capes de roba vam començar a preparar unes magnifiques postals nadalenques per regalar als pares, mares. germans, germanes… a tothom a qui volguessin.
I com ho van fer? No penseu que només es van dedicar a dibuixar i pintar, també van retallar, enganxar, tallar tires, tallar trossets petits, van fer de tot per aconseguir acabar les seves targetes.

Esquirols

Esquirols

Tot i que al principi la cosa es va descontrolar una mica deseguida es van posar mans a la feina, uns van estar fent un Pare Noel amb trossos de castulina i retoladors, uns altres van fer un arbre de Nadal amb tires de paper de colors i els últims una pila de regals en 3D!!

Voleu veure com van quedar? Aquí us deixem algunes imatges dels petits i petites treballant:

Esquirols

Esquirols

Esquirols

Esquirols

Què us semblen? Molt maques no?! Doncs tots van sortir molt contents de l’activitat i entre que acabaven i recollient la sala encara van tenir temps de correr i cridan una estona pels passadissos més amagats de l’escola. Alguns deien que hi havia monstres i tot!

Per avui ho deixem aquí però d’aquí poc penjarem la crònica de la sortida familiar de Nadal, de mentres us desitgem que comenceu bé les vacances i tingueu unes bones festes!

kj

One thought on “Postals de Nadal

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.