Bon Nadal i Feliç any nou!

El 2013 acaba i ens deixa a tots un gran somriure als llavis.

Ha estat un any de creixement, hem crescut en el nombre de nens i nenes, en el nombre de grups, hem crescut com a monitors, com a persones i com a amics. Ens hem fet grans i podem dir que gran part d’aquest creixement es deu a l’esplai i és que no només són els dissabtes a la tarda (ja deveu estar cansats de sentir-ho), és el dia a dia, és la il·lusió que ens aporta, és quedar una tarda de la setmana per preparar l’activitat, és recordar cada un dels petits i petites (i no tant petits) i deixar anar una rialla per tot el que ens ensenyen, per totes les experiències i històries que podem recordar.

D’aquí res començarà el 2014 i amb aquest el TRENTÈ ANY D’ESPLAI. No sabeu l’alegria que això ens dona i és que ha estat començar el curs i pensar que estem fent història, estem preparant moltes coses, no és només una festa són tot d’activitats, excursions, mails… que ens diuen que l‘esplai és molt gran, una entitat de la que forma i ha format part molta gent i que no s’apaga, com cada un de nosaltres creix any rere any.

Com cada any us volem donar les gràcies per tot això, per deixar-nos gaudir dels vostres fills i filles i fer-nos part del seu creixement ja que sense vosaltres res d’això seria possible. També dir-vos que formeu part de l’esplai, no només les famílies que ara mateix esteu dins si no tots aquells que heu anat passant per aquí. Els que vau venir un curs d’esplai, unes colònies o campaments o fins i tot aquells que heu vingut un dia de l’amic i que ens saludeu quan ens veieu pel carrer.

Esperem que aquest 2014 ens porti tot de noves emocions, moltes més històries i més experiències, una mica més d’alegria, uns quants somriures, moltes més rialles, un món de rotllanes que semblen patates, abraçades, colònies, campaments, dies d’esplai, festes i excursions… Potser demanem molt però sabem del cert que són coses que és poden complir. Per ara i mentre esperem que comenci el 2014 volem desitjar-vos molt bon Nadal i que tingueu un bon començament d’any!!

Ja només ens queda una última cosa i és que aquí per primera vegada en la història de l’esplai us deixem dos vídeos. Els monitors ens hem tornat bojos i hem decidit perdre tota la vergonya que ens quedava, esperem que els gaudiu molt:

http://host-d.oddcast.com/php/application_UI/doorId=1177/clientId=299/?mId=56717754.3

http://host-d.oddcast.com/php/application_UI/doorId=1177/clientId=299/?mId=56721920.3

Ens veiem molt aviat!
Esplai Natzaret, creixent any rere any.

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.