Arreglant tendes

Els últims dies de l’any els monitors i monitores vam estar arreglant les tendes de l’esplai, sembla que no però fins i tot quan tenim festa també ens agrada quedar i fer coses junts, deu ser que ens anyorem!

Així doncs, el dia dels innocents (algunes es pensaven que era broma i tot) vam quedar al Pare Manyanet i vinga a pujar tendes al pati per començar a preparar-nos per aquest estiu (ara me emocionat però he de dir que ja no queda gaire o potser sí però no tant).

Monitors esplai Natzaret

Vam començar amb la Núria, després la Quimeta, la Leyre, la Manela, la Carla que no sabem ben bé per què però fa pudor, Laia, Sílvia… i és que les nostres tendes són com velles amigues per nosaltres i en parelles o equips de tres vam estar comprovant si tenien totes les piquetes, les gomes, si hi havia algun forat o si les cremalleres estaven bé.

Monitors esplai Natzaret

Monitors esplai Natzaret

S’ha de dir que alguns grups ho feien millor que els altres com el del Lluís i la Carla que van arreglar més tendes que ningú (jajaja) però tots ens vam esforçar moltíssim i si no, li podreu preguntar a la Maria Azemà que amb el Martí de professor va aprendre a “plantar”, “desplantar” i plegar una tenda sencera per primera vegada a la seva vida! Aii… aquests monitors “novatos” quantes coses que han d’aprendre!!

Monitors esplai Natzaret

Finalment cap a les 19h vam acabar de plegar les últimes tendes i vam rebre la visita d’una monitora que com diu la cançó ha tornat a casa per Nadal, la Maria Frias!!! A més i per si no fossin prou coses també era l’aniversari del Lluís així que vam anar a celebrar-ho tots junts per acabar el dia!

I ara direu com és que ens expliquen aquestes coses? I us dic sííí, els reis ens han portat tot de canadenques noves!! Yujuu!! No, no era broma. Era només per compartir una miqueta del nostre dia a dia amb vosaltres.

Ara sí que ho deixem aquí, esperem que estigueu passant un gran dia de reis!!

Fins dissabte!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.