Bombolles i notícies

L’últim dia d’esplai ,els Dofins van conèixer un home una mica rarot, un científic un xic estrafolari que es feia dir Rutherford.

Els dofins i les bombolles

Ja feia una dies que els Dofins van fer uns coets i els van intentar fer arribar amunt amunt…tot i que se’n van sortir prou bé, no tot va anar com estava previst. Per això els monitors van tirar de contactes i van anar a buscar a algú que sàpigues molt de coses científiques i de fer experiments i així és com van trobar en Rutherford.

Abans de fer cap experiment però, van fer uns jocs cooperatius; com el de tirar globus al aire. Tothom havia de llançar un globus a l’aire i després entre tots s’havien de tornar a agafar sense que caiguessin a terra. Sembla fàcil eh? Doncs la veritat és que si bufa una mica de vent no ho és tant. Tot i això va ser molt divertit.

Els dofins i les bombolles

Els dofins i les bombolles

També vam intentar fer una espècie de quadrats a partir d’unes peces de cartolina però era molt difícil, casi en vam aconseguir fer un.
Un altre joc al que van jugar va ser el d’apagar el foc. Hi havia dos cercles concèntrics, a l’interior del cercle petit hi havia els “bombers” que tenien una pilota a mode de mànega, i entre els dos cercles hi havia el “foc” que havia de fugir i córrer. Els bombers per apagar el foc havien de tocar el foc amb la mànega però només en tenien una així que se la havien d’anar passant.

Els dofins i les bombolles

Els dofins i les bombolles

Finalment el científic els va ensenyar una manera de fer bombolles de sabor enormes. Consistia en agafar dos palletes i fer-les passar per un fil de cotó, un cop passades, es feia un nus al fil tot fent un cercle amb aquest. I després unies dues palletes més a les que estaven enfilades pel fil.

Els dofins i les bombolles

Els dofins i les bombolles

Un cop ja teníem aquests ingeni s’havia de sucar en una barreja verdosa i llefiscosa (aigua amb sabó de rentar plats i una miqueta de glicerina líquida) i fer bombolles. Però no era tan fàcil com bufar i fer ampolles eh? No! Calia una mica de pràctica, tot i això, van aconseguir fer algunes bombolles de sabó força grans.

Els dofins i les bombolles

…………………………………………………………………………………………………………….

Els Dofins s’ho passen d’allò més bé, ja ho podeu veure! Però a part d’això hem de dir tot de coses importants.

Per començar informar-vos que aquesta setmana no hi haurà esplai!! Els monitors i monitores també necessitem fer algun pont i aquest ens cau més que bé per preparar tot de coses per l’aniversari de l’esplai. Cada cop tenim l’excursió i la festa del trenté més aprop!!

Què més, què més? Doncs si nosaltres ja estem preparant-nos hem de dir que vosaltres també ho heu de fer!! Ja sabeu que us podeu anar apuntant a l’excursió de primavera en la que aprofitarem per celebrar el trenté amb totes les famílies, monitors, ex-monitors, nens. nenes… amb tothom! Tenim moltes ganes de fer festa amb vosaltres i estem preparant unes activitats d’allò més xules!

Per l’excursió queden un parell de setmanes però d’aquí quatre, el 31 de maig celebrarem la festa més divertida, sorprenent i animada del barri. Ens ha costat Déu i ajuda però finalment podem dir que us esperem a la plaça Can Rosés, aviat penjarem el cartell i podreu veure tot el que farem!

I per acabar… Sabem que s’acosta l’estiu i hem de comunicar que aquest any com sempre FAREM COLÒNIES I CAMPAMENTS!!! Ja ens estan arribant mails, ens pregunten pel carrer i ens van perseguint per saber quan seran. Dir-vos que la setmana que ve us enviarem tota la informació però guardeu-vos la segona quinzena de juliol perquè ho petarem ben fort!!

Després de totes aquestes informacions us deixem i desitgem que passeu un bon pont i cap de setmana!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.