Records de Setmana Santa

500 fotos donen per molt. Són imatges que et recorden què es va fer, com eren les coses, si feia bon temps o plovia… És maco poder agafar un àlbum i anar passant les pàgines i trobar records però tot i que les imatges són molt importants també creiem que a vegades cal una bona explicació del que va passar!

Segur que els que teniu amics, fills i filles, cosins, cosines… que van venir a les colònies de Setmana Santa ja teniu més que sentides les mil i una històries que vam viure aquells dies a Puigpardines però pels que no esteu tan connectats amb el nostre món heu de saber que vam tenir el plaer de conèixer tot l’equip d’hora d’aventures!!!
Sí, sí, el que sentiu. Puigpardines és especial però el que no sabíem és que per allà voltaven el Finn, el Jake, la Princesa Xiclet i altres personatges d’aquesta serie tan esbojarrada.

La primera tarda després d’instal·lar-nos, dinar i fer els primers racons es van presentar en Finn l’humà i en Jake el gos per preguntar si volíem viure unes aventures amb ells, ja sabeu per descomptat que vam dir que SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

Així doncs, el primer que vam fer va ser conèixe’ns una miqueta. Nosaltres ja ens coneixem prou bé entre nosaltres però és clar, ells no tenien ni idea de qui érem! Ens van preparar un joc que tenia de tot, moviment, descans, vista, hi havia parts en les que vam haver d’escriure i pensar i tot!!

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

La cosa és que havíem de pensar tres coses interessants de nosaltres mateixos, escriure-les en unes cartolines i després protegir-les a base de carreres i defensors. No només havíem de defensar-les, també havíem d’anar a buscar les pistes dels altres grups i quan el grup es divideix no és tot tan fàcil!

Colònies Setmana Santa 2014

Al final ben cansats vam seure tots per grups i vam estar intentant esbrinar a qui corresponia cada grup de pistes.
Hi havia unes quantes que deien que el seu plat preferit eren els macarrons, d’altres que parlaven de sèries de la televisió i una força estranya que deia que “quan era petit va caure a sobre de la seva pròpia boom-boom”. Ja veieu que hi ha gent per tot!

Sort que al final vam poder saber a qui pertanyien les pistes i el Finn i el Jake van quedar d’allò més contents! Si és que som un grup ben maco!

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

I després d’aquest joc una estona de temps lliure no? Clar, els nens i nenes també han de poder descansar dels monitors i monitores, a vegades són molt pesats i no els deixen llençar pedres, anar al riu o agafar pals! Quina gent!

Després de la primera intendència, en la que van preparar una amanida d’allò més bona, i de sopar va ser el moment del joc de nit!

Colònies Setmana Santa 2014

Va venir un nou personatge, bé,diem nou però tots la coneixien, era la princesa Xiclet! Va aparèixer amb la seva cabellera rosa i un fanalet per explicar-nos que “l’havia liat parda”! Es veu que mentre estava fent experiments pel cementiri que teníem allà al costat va tirar una substància a terra i va fer reviure tots els morts reconvertits en zombies que buscaven sucre desesperadament!

No se si ho sabeu però al món d’Ooo viuen tot de llaminadures que si s’espanten esclaten així que nosaltres havíem de ser molt valent per no espantar-les!
Ens vam dividir en dos grups, els Esquirols van anar a buscar les llaminadures que estaven perdudes pels voltants de la casa per tal de protegir-les i construir un gran fort perquè estiguessin sanes i estàlvies.

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

Els altres grups van anar a la cacera de zombies! Havien d’aconseguir col·locar a la seva cara les tres pedres del poder perquè tornessin a ser com abans, ja us dic que ho van aconseguir sobradament, els zombies van acabar plens de pedres de diferents colors. N’hi havia algun que per falta d’una en tenien 10 però podem dir que van fer una gran feina.

Finalment amb les llaminadures dins del fort i els zombies sota terra vam poder anar a dormir. Havia estat un gran dia i els monitors i monitores estàvem molt cansats després de tanta aventura. Diem els monitors i monitores perquè els petits i petites i els no tan petits encara seguien molt animats i amb ganes de gresca però, ja sabem que hem de dormir! Així que per acabar el dia, després de fer un pipi, rentar-se les dentetes i posar-se el pijama la Carla va explicar un conte un conte i cap al llit!

Colònies Setmana Santa 2014

 

dfgfg

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.