La recerca del culpable!

Ja sabeu que el segon dia de colònies els nens i nenes encara tenen molta energia i es desperten tot just surt el sol per donar-ho tot! Així que gairebé no va caldre que els monis i mones fessin un bon dia en condicions.

Tot eren riures, curses cap amunt i a baix, algun que altre badall i entremig de tot aquell xivarri els monitors i monitores dient que es vestissin ràpid i cap a l’activitat de bon dia!
Va ser una cosa ràpida, un joc curt per acabar de despertar-nos i a esmorzar. Uns cereals ben bons i pa amb embotit i després dels serveis tocava començar el dia!

Colònies Setmana Santa 2014

Va venir en Finn i sabeu que ens va dir??!! Algú havia anat per la nit i s’havia menjat totes les pobres llaminadures!!! A dins del fort només hi quedava sucre i algun trosset d’un pobre os de sucre.
Tot ben trist. Els nens i nenes estaven ben enfadats (en realitat pensaven que ells podrien menjar-se-les) així que vam decidir que aquell dia faríem d’investigadors i descobriríem qui s’havia menjat les “xuxes”!

Colònies Setmana Santa 2014

Aquell dia van venir tots els personatges, en Finn, Jake, Princesa Xiclet, Marceline, Lady Arcoiris i Rei Gel i mentre alguns anaven a preguntar que havien fet la nit anterior alguns altres nens i nenes van començar a fer les samarretes!

A mig matí vam reunir-nos tots per fer una celebració de la paraula. Tots vam donar gràcies per aquelles coses que tenim i que són tan importants per nosaltres i vam cantar cançons. Després d’això, com encara quedava una estoneta per dinar vam estar fent unes danses, no poden existir unes colònies sense ballar una miqueta i és que el paparrusca, l’ulele o l’una vegada a la xina jo són cançons i balls que ens agraden a tots, encara que molts ho amaguin i es facin els “grans” quan comencem tots acabem ballant!

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

Mentre nosaltres feiem tot això, els intendents estaven molt ocupats a la cuina fent el menjar. Després de les colònies de l’any passat i les activitats d’estiu ja ho tenen molt per la ma.

Colònies Setmana Santa 2014

Així que sempre van fer uns menjars molt i molt bons. Aquell dia tocava arròs a la cubana estil Maria, que vol dir que en lloc d’ou portava carn com si fossin uns macarrons a la bolonyesa però clar amb arròs, un xic estrany però estava ben bo!

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

Per la tarda després de racons vam seguir amb la nostra recerca del culpable i a més, vinga a fer samarretes! Aquest any vam fer-les amb pintura de roba i nusos. Alguns van fer un caragolet perquè els hi sortís una espiral, d’altres van lligar-la des del centre per tenir cercles de color i alguns més agosarats van fer nusos per on van voler i es van quedar tan amples!

Els grups que no estaven fent la samarreta seguien parlant amb els personatges, anaven passant per tots ells per aconseguir pistes. Tots pensaven que la Princesa Xiclet no podia haver estat, també deien que el Finn i el Jake es salvaven, la Lady Arcoiris tampoc i estaven dubtossos entre el Rey Gel (sempre és el culpable de tot pobret) i la Marceline, això que tingués dents de vampir no els acabava de convèncer.
Mentre anaven passant per ells omplien una fitxa on apuntaven les pistes que els hi donava cada personatge.

Colònies Setmana Santa 2014

Colònies Setmana Santa 2014

Per la nit vam anar tots a buscar-los per cridar-los al judici final on vam descobrir que la culpable era la Princesa Xiclet!!!! Quin escàndol! Es veu que la pobra s’havia aixecat somnambula i com tenia molta gana se les havia menjat!

Cansats d’investigar tot el dia ja vam anar cap al llit i és que fer de detectius cansa molt!
Aquell segon dia els petits i petites ja estaven més cansats i tots van adormir-se en un tres i no res.

kljh

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.