L’informatiu de Guisards

El grup de Guisards (fusió del grup de Guineus i Isards de primer any) el primer dia vam anar descobrir el què faríem al llarg del trimestre, o de l’any, ja veurem…. Finalment vam decidir que faríem d’escriptors i escriptores en unes editorials que vam crear, vam pensar els noms i fins i tot vam dissenyar el nostre logo!

Untitled

Els logos

Els logos

Però ens faltava el més important! Sobre què podíem escriure? Quan estàvem tenint un debat sobre el contingut dels articles de les nostres editorials va aparèixer un senyor una mica estrany, amb americana, ulleres de sol i un tatuatge al coll. En Korsamir, doncs és així com es deia, és un agent rus de la Interpol que està buscant el seu cap, en Hans , que ha desaparegut. I a on està en Hans? doncs de moment, gràcies al nostre instint periodístic d’investigació que ens va permetre descartar més d’una vintena de països, regions i ciutats d’arreu del món, sabem que està aquí mateix a Catalunya. Ara bé, no en sabem gaire més cosa…..

Però la passada una setmana vam rebre una carta amb un estrany codi. Vam descobrir que aquell codi es tractava del codi Morse, però sabíem que significava cada un dels signes? Vam arribar a deduir que cada espai era una lletra i llavors van sorgir unes preguntes: quina era la traducció de cada lletra i la més important, quin és el missatge d’aquesta carta.

Tarda d'esplai

 

Clarament, cada editorial volia la primícia de saber quin era el missatge pel seu article així que van començar a competir per anar aconseguint traduccions de lletres. Es van poder entre veure paraules en la carta, però cap editorial va treure en clar que hi havia en el missatge.

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Provarem de buscar una solució per poder llegir quin el contingut misteriós. El reporter interior no té tanta paciència i volem saber el què i el qui l’escrit per poder informar a tot l’espai.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.