El dia de l’amic

Hola a tothom!!!

Heu notat que ja ha arribat el fred? Aquest matí, ben d’hora ben d’hora, semblava que finalment ha arribat la tardor, sort que una mica més tard ha sortit el Sol i ha calentat l’ambient!! Per això mateix, i per moltes altres raons que només els monitors i monitores sabem, aquest dissabte serà un dia molt especial a l’esplai: EL DIA DE L’AMIC!!!!

Excursió a la platja

Els que ja sou “veteranos” ja sabeu què és, però pels més nous i noves aquí us deixem una mica d’informació d’aquest super dia:

El dia de l’amic, és aquell dia en el que tothom és benvingut a l’esplai. Tots aquells amics i amigues que vulgueu portar, aquells que volen provar una tarda d’esplai i encara no han tingut l’oportunitat, els vostres cosins i cosines, aquells que no venen durant el curs i volen recordar el que és passar un dia amb nosaltres… Tothom pot venir!!

Colònies 2014

Nosaltres també convidarem alguns amiguets i amiguetes perquè ens ajudin, però el més important és que vosaltres podreu portar a qui vulgueu i presumir del vostre esplai. L’any passat vam ser més de 100 persones, a veure si aquest any ho igualem o fins i tot aconseguim superar-ho!

Així que ja ho sabeu, aquest dissabte dia 8 de novembre us esperem a tots i a totes a les 16:30h ben puntuals!!

Fins aviat!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.