La samarreta dels Joves

Segur que esteu esperant a que arribi l’entrada de l’excursió per veure tot el que van fer els vostres fills i filles però, mentres seguiu a l’espera us ensenyarem el que va fer el grup de Joves.

Per començar us direm que gairebé tots ells van venir a l’excursió, van pujar sis pel matí i després per la tarda tres més, les monitores del grup no podiem estar més contentes. A part d’això, ja feia temps que es movien com a grup (això de com a grup és molt important) perquè dissabte coincidint amb la sortida era l’aniversari de la Sara així que tenien un sorpresa preparada per ella. Però, això ja ho veureu una mica més endavant. Per ara us explicarem que va fer el grup durant l’excursió.

Després d’arribar a l’estació, fer unes quantes danses, agafar l’autobus i caminar una mica per arribar a la casa els grans de l’esplai van anar cap a la seva habitació, aquesta vegada els hi va tocr dormir acompanyats de tres de les Dofines i una de les seves mini tasques era ajudar-les a instal·lar-se. Uns més i uns menys, i amb una mica més d’entusiasme i una mica menys les van ajudar a fer el llit, treure les seves coses la de motxilla i vinga, cap a jugar, mentre ells feien una mica el ronso per l’habitació.

Natzarets a la tardor

Natzarets a la tardor

Després de dinar, temps lliure i explicar una mica la normativa (on va quedar clar que si els petits volien els Joves estarien encantats de fer-ho amb ells) vam separar-nos per grups i vam començar l’activitat de tarda.

La nostra era començar a preparar la samarreta que ens endurem a Formentera!!

Els hi vam donar paper vegetal i tot d’imatges, tipografies i coses per calcar i el que havien de fer era agafar allò que més els agradés i copiar-ho per fer el disseny de la samarreta.

Excursió de tardor

Va anar força bé tot i que mentre uns feiem la samarreta d’altres s’anaven infiltrant a l’habitació per acabar de preparar el regal. Però bé, al final cada noi i cada noia tenien el seu disseny per la samarreta i el que és millor, tots eren la mar de xulus.

Natzarets a la tardor

Natzarets a la tardor

Al final vam pactar que fariem dues samarretes, una pels Joves del curs i una per Formentera, es van engrescar i tot. La de Formentera ja la tenim decidida, serà una rosa dels vents envoltada de tots els noms d’aquells que vinguin (la podeu veure aquí a sobre) i per davant un far ben maco que va fer el Sergi. Encara ens falta parlar de la del curs.

Després d’això ja van tenir temps lliure, alguns van anar a fer una volta amb la Laura cap a Canyelles, d’altres van “desapareixer” amb els monis per acabar el regal i d’altres es van dedicar a jugar a basquet o a deixar-se perseguir pels petits.

Per la nit va ser el moment de la sorpresa de la Sara, vam tancar les llums del menjador i vam portar un pastis fet amb llaminadures que havien portat els que venien en cotxe. Creiem que no s’ho esperava gens ni mica i li va agradar molt!!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Més tard, li van donar una cartolina amb tot de fotos d’ella amb els integrants del grups signada per tots! Si és que són molt macos i maques aquests noiets! Avegades es posen tendres i tot.

Per la nit vam estar a l’habitació parlant una mica de tot, l’escola, pel·lícules, amics… Tot de coses on va quedar més que clar que les seves monitores ens hem de posar al dia perquè no ens enterem ni de la meitat de les coses que diuen.

Acabem ja amb aquesta entrada perquè si no no quedarà res per explicar a la de l’excursió. Però , abans us deixarem algunes fotos del millor grup de Joves del món!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.