La crònica de l’excursió

Aquesta primera excursió de l’any, va començar el dia 22 de forma moolt especial: enlloc de fer el fred típic de les excursions de novembre feia una temperatura ben agradable i a les deu i mitja vam agafar el tren fins a Vilanova i la Geltrú on tot esperant l’autobús vam esmorzar tranquil·lament. I en acabar, els nostres monitors ens van delectar amb un parell de les danses típiques de l’esplai que els nous i noves d’aquest any encara no coneixien. Després de distreure’ns una bona estona, riure molt i ballar amb un ritme i una coordinació digne d’admirar, vam pujar a l’autobús que ens va portar directament al poble de Canyelles on després de vint minutets d’excursió vam arribar a la casa del Pinar.

Natzarets a la tardor

Després d’instal·lar-nos, ens vam asseure tots junts a fora a gaudir del dia i dinar, però va començar a plovisquejar i vam haver de posar-nos sota uns porxos per acabar. A més, de postre vam tenir una sorpresa molt especial, ja que era l’aniversari de la Martina Montserrat i ens va portar un pastís de llaminadures per compartir. En acabat vam fer una estona de relax, fent jocs de taula, tranquils, l’estona de racons i just després van començar les activitats de tarda.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Esquirols van aprofitar per anar a fer una excursioneta pels voltants igual que els guisards que hi van anar just després de fer una mini cursa d’orientació per la casa van seguir-los.

Excursió de tardor

En canvi els Dofins van rebre la visita del rei Ragnar que els va proposar fer una ofrena als déu Thor perquè l’endemà no plogués i poguéssim fer un bon dinar amb els pares. Però l’ofrena havia de ser quelcom especial per contradir al Tomàs Molina. Per tant l’havíem de fer amb una dificultat de més: tres grups tenien diferents materials, i cada grup tenia una discapacitat, unes no podien veure, unes no podien parlar i els altres no podien utilitzar les mans. I es que el Rei ens va explicar que a les tribus vikingues hi havia moltes persones que havien de ser útils per la societat però havien tingut alguna discapacitat a causa del fred, la neu, la gana, els penya-segats, les baralles..

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

I ho van aconseguir!! Van fer un fantàstic bosc amb arbres, pinyes i una dutxa reinventada en arbre, que va quedar fantàstica. Mentre, joves va n estar decidint el logo de la ruta que faran a l’estiu.

Excursió de tardor

Després de que es fés fosc i juguéssim una mica, va arribar l’hora de sopar on vam celebrar un altre aniversari!! El de la Sara Rubio, i també hi va haver un pastís per compartir que li van preparar els Joves amb molta il·lusió.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

I com ja sabem tots, després de sopar toca joc de nit, que en el cas d’esquirols i dofins van ser jocs típics com el Pi, però Guisards van continuar buscant al Hans, un detectiu de la Interpol, que van acabar trobant i que els va explicar que s’amagava de la màfia russa però que els va prometre que els visitaria el dissabte següent. Joves en canvi van decidir quedar-se a l’habitació xerrant sobre el curs i el que volien fer.

Excursió de tardor

L’endemà ens vam llevar per recollir i poder estar fora de les habitacions abans de les deu i així ho vem fer. I després, mentre esperàvem els pares vam estar fent temps lliure en el qual un quants monitors i nens i nenes de tots els grups vam estar fent un partidillo de futbol matinal fins que vam decidir reunir-nos tots per fer uns jocs tots plegats.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

I va ser en aquells moment que vosaltres, pares i mares, vau començar a arribar, cadascú a la seva hora i us vam rebre, vam començar a omplir el menjador de bosses de menjar, i vau recórrer la casa amb els vostres fills i filles fins que va ser l’hora de dinar.

I el desenllaç, ja el coneixeu, un gran dinar tots plegats on els monitors i les monitores vam fer un esforç tant gran per provar-ho tot que no vam menjar res més fins dilluns al migdia.
Moltes gràcies a tots i totes (nens, nenes, pares i mares) per haver compartit aquest cap de setmana amb nosaltres, esperem que el primer de molts!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.