L’últim dia dels víkings

Dissabte passat els Esquirols i els Dofins van rebre una visita molt especial, els víkings que ens havien acompanyat durant tot el trimestre. Venien a acomiadar-se ja que han de dur a terme una expedició important a terres llunyanes.

A l’inici del trimestre els víkings van venir perquè ens volien introduir a la seva tribu i per passar bons moments al costat dels més menuts de l’esplai que encara no havien pogut conèixer.
Com que dissabte era l’últim dia amb ells, ens van preparar un joc anomenat “enfonsar els escacs” que consistia en un enfonsar la flota de tota la vida, però amb una cosa especial! Els vaixells dels víkings tenen nom d’escacs, és a dir , rei, cavall, torre, alfil i reina.
El joc consistia en que cada vegada que tocàvem un dels vaixells havien de fer la prova de la figura d’escac en qüestió i d’aquesta manera els víkings van poder comprovar si estàvem preparats per formar part de la tribu.

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Com que els Esquirols van superar fantàsticament totes les proves es van unir amb els Dofins, que també havien compartit aquest trimestre d’esplai amb els víkings, i van celebrar la cerimònia d’entrada a la tribu! On els Esquirols i Dofins van poder provar la beguda típica dels víkings!!

En canvi a Dofins, van venir a visitar-nos el Druida i la seva ajudant i ens van preparar un joc amb pistes. Per poder formar part de la tribu s’havia de celebrar la cerimònia i beure el líquid sagrat. El Druida ens va explicar tot el que necessitàvem per fer la cerimònia i cada vegada els hi deia una frase enigmàtica que indicava el lloc on podien trobar la pista per aconseguir l’ingredient necessari per crear el líquit sagrat. Van trobar tots els ingredients, això demostrava clarament que estàven preparats per formar part de la tribu. Ens han demostrat que tenen habilitats víkinges i ja en formen part!!

Tarda d'esplai

Finalment els víkings que havien estat amb els Esquirols es van acomiadar tot deixant-los un amulet molt especial que els protegirà i els permetrà que creixin com a persones durant tot el curs!

El grup de Guisards i Joves també van estar fent moltes coses per acabar bé l’últim dia d’esplai del curs. Però per ara només un penjarem algunes fotos, haureu d’esperar a l’entrada per saber que van fer!

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

PEr ara us deixem aquí, d’aquí res més coses sobre els grups d’esplai, l’excursió de nadal i moltes més coses!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.