Ha nevat?? Sí, sí, ha nevat!

I un any més hem gaudit de l’excursió a la neu fins l’esgotament, ens hem tirat amb trineu, hem fet guerres de boles de neu, hem fet ninots, però sobretot hem rigut en un cap de setmana per no oblidar!

Tot començava dissabte al matí ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora (doncs a vegades podem arribar a ser imparables) a l’estació de Sants amb cares de son i d’il•lusió, però sobretot de son, per anar a buscar aquell especial tresor…. LA NEU!!

I ens preguntareu si en vam trobar? Doncs sí, moltíssima, tant dissabte com diumenge vam poder gaudir-ne a la Molina, vam passar unes estones jugant i compartint i, quan ja no pensàvem que la cosa podia millorar, es va posar a nevar!!

A la nit els que estàvem menys cansadets vam anar a explorar amb els nostres lots, no vam poder trobar els búnquers que buscàvem, però a canvi vam poder conèixer la història del Pere i la Nimfa d’aigua.

Diumenge al matí, després d’un esmorzar digne dels millors exploradors i exploradores (amb coca de sucre i tot!) vam deixar les motxilles preparades i vam tornar a agafar el tren per gaudir de l’última estoneta de neu.

Finalment, de tornada a tren, vam poder descansar i, alguns, dormir una miqueta abans d’arribar a casa!

Us deixem unes fotos per fer-vos dentetes, la resta les trobareu, com sempre, al flickr!

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

Excursió de la Neu

I aquí les fotos de grups d’aquesta excursió:

Començant pels més grans i més experts en excursions, el fantàstic grup de Guisards!

Excursió de la Neu

Després els Dofins amb una mica menys d’experiència però moltes, moltes, moltes ganes!

Excursió de la Neu

Per últim però no menys important els Esquirols! Sembla que posen unes cares un xic rarotes però no patiu, és pel Sol que els hi venia de cara!
Per cert felicitar el grup de petits i als seus pares i mares ja que per primera vegada van deixar les pors enrere i van ser no un, ni dos, ni tres, van ser 10 Esquirols!

Excursió de la Neu

Ui… No creieu que falta un grup? És clar, els Joves van abandonar a les seves estimades monitores que van haver de fer-se la foto elles soles!! Aqui teniu les monitores de Joves per representar el grup.

Excursió de la Neu

I ara sí, per acabar la foto dels monitors més guapos i guapes. Van passar fred, van escalfar mans, van deixar roba d’abric, mitjons i jaquetes però van sobreviure a l’excursió més cansada i més divertida.

Excursió de la Neu

Bona setmana!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.