Marxem a la neu!

Ja és aquí l’excursió més esperada de l’any!!! L’excursió a la neu torna a fer acte de presència!!! D’aquí dos dies marxarem a Planoles per jugar, saltar, cridar i sobretot per jugar moltíssim amb la neu!

Excursió a la neu

Aquest any canviem de lloc, dormirem a l’Alberg Pere Figuera de Planoles!

Lloc i hora de sortida: Dissabte 31 de gener a les 6.30h a la farmàcia de Sants Estació (a la banda de les màquines). Ben puntuals, no esperarem a ningú!!

Lloc i hora d’arribada: diumenge 1 de febrer al mateix lloc a les 20.00 hores.

Preu: 15€

QUÈ CAL PORTAR A LA NEU?

Aquí teniu una llista de tot el que cal portar, penseu que és imprescindible gairebé tot!!!

Esmorzar, dinar i sopar de dissabte i embotits i formatges pel dinar de diumenge. Nosaltres portarem el berenar de dissabte i de diumenge, l’esmorzar de diumenge i el pa, tomàquets, oli, pel dinar de diumenge.

Foulard. Imprescindible totalment!!! Qui no el porti preparà els berenars de tot el mes de febrer!!! De veritat, és molt important que tothom vingui amb el foulard, serem molts i ens anirà molt bé per identificar-nos!

Material hivernal. Podeu portar els trineus o plàstics que tingueu per casa.

Roba de recanvi: És molt important portar roba de recanvi, però tampoc cal fer-ne un gra massa, nosaltres recomanem portar una muda completa pel diumenge (roba interior, samarreta i pantalons) i uns calçotets/calcetes + uns mitjons de recanvi per si es mullen amb la neu. Si teniu roba d’esquí porteu-la ja que no es mullarà per dins i se la podran posar tant cops com vulguin.

* Penseu que s’han de portar ells/es la motxilla, no pot pesar massa doncs haurem d’anar caminant fins l’alberg!

Roba d’abric: anorac, botes impermeables o descansos, guants per la neu i dels de llana també, gorro, bufanda, buff… forros polars, jerseis, el que faci falta però amb seny!

Altres (IMPORTANT!): ulleres de sol i crema protectora, llanterna, cantimplora, sac de dormir, pijama, necesser, bosses de plàstic per guardar la roba mullada.

Excursió a la neu

QUÈ NO CAL PORTAR A LA NEU?

Diners, llaminadures, menjar extra, aparells de música, mòbils, consoles, objectes de valor…

Ara sí, us deixem i ens veiem dissabte ben puntuals i amb els ulls ben oberts per la primera excursió del 2015!

Fins aviat!

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.