Aprendre a no veure-hi!

Bon dia famílies!

Què és aquest títol us preguntareu? Doncs ja sabeu que a l’esplai ens agrada provar coses noves, i aquest cop els hi va tocar als Guisards!

Vam decidir que per un dia, aprofitant que ens estem entrenant per ser uns bons agents de la Interpol, passaríem un dia d’esplai fent jocs i activitats sense veure-hi gens ni mica!

Primer vam començar a fer un joc una mica difícil on el més important era estar en silenci, doncs estàvem tots i totes en rotllana menys un, que estava al mig amb els ulls tapats! Entre les cames de la persona que estava al mig hi havia un joc de claus i uns picarols que feien soroll, i els que estaven a la rotllana s’havien d’acostar sigil·losament per intentar agafar les claus i tornar al seu lloc. Per contra, la persona que estava al mig havia d’escoltar atentament i intentar pillar (amb els ulls tapats) a les persones que li intentaven robar les claus. Una bona oïda era fonamental!

DSC_8016

Després ens vam animar i vam decidir improvisar un partidet de futbol una mica especial!!! Doncs tots i totes anàvem amb el fulard als ulls i no hi veiem! Les porteres i els porteres tampoc! I com ens ho vam fer? Doncs ben fàcil, vam enganxar uns quants picarols a la pilota de futbol i llavors, al moure’s, feia soroll i podíem intuir per on estava. Ara bé, també va ajudar que els monis guiessin els jugadors una mica!

DSC_8022

DSC_8023

DSC_8026

DSC_8044

Finalment vam acabar la tarda fent unes proves una mica més tranquil·les. La primera va ser un concurs de mímica de pel·lícules, on els nens i nenes es van organitzar amb grups, escollien quina peli volien representar als altres grups i ho feien…..però amb els ull tapats també! No us imagineu com n’és de difícil fer mímica sense veure res. La segona prova va consistir en buscar unes pilotes de tenis escampades pels patis amb els ulls tapats i confiant en que els nostres companys i companyes ens guiessin.

DSC_8047

DSC_8042

DSC_8040

La última estona vam estar parlant de com ens havíem sentit, de si el fet de no veure-hi mentre jugàvem era important o no, de la importància de incloure a tothom en el joc i d’aprendre a superar-se!

Acabeu de passar una bona setmana famílies!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.