Les Dofines i els Dofins sempre a temps!!

Després d’uns llargs dies us presentem el que han estat fent els dofins i les dofines, tot plegat molt interessant i curiós. I és que no hem fet entrada abans perquè hem estat molt enfeinats! Per començar aquest trimestre vam proposar a les nenes i als nens que si volien podien portar articles, retalls de diari, noticies, contes o qualsevol cosa que els hagi pogut interessar del que han fet entre setmana, per compartir amb tots i poder fer la reflexió amb material que portin elles i ells. I es que aquest trimestre estem a tope i preparats per qualsevol cosa!

El primer dia ja van començar les sorpreses, doncs ens va venir a visitar una noia anomenada Momo i el seu amic Damià i ens va explicar la seva història. Viu al carrer, porta la roba una mica estripada i bruta i va amb la tortuga Cassiopea la seva mascota, no sap ben bé d’on és, d’on ve ni on va. Només sap que va quedar meravellada en veure’ns jugar i passar-nos-ho tan bé ja que a ella també li agrada molt, però últimament no pot.

Tarda d'esplai

Necessita ajuda per acabar amb els homes grisos i el banc del temps, una institució molt nova que funciona com un banc normal, però en lloc de diners s’hi diposita temps que no “s’utilitza”, d’aquesta manera les persones comencen a passar tot el temps treballant sense parar, estalviant el temps lliure. I és clar, la gent ha perdut els petits i grans plaers de la vida, i són infeliços. L’objectiu de la Momo és acabar amb el banc de temps perquè la gent recuperi el temps. La Momo es va adonar ràpidament que els dofins i les dofines eren els adequats per ajudar-la a vèncer els homes grisos i el banc del temps i claríssimament vam estar encantats d’ajudar-la!!!

Al següent dia van venir a visitar-nos dos homes grisos, ens van facilitar informació sobre el seu sistema i dels serveis que oferien. Volien que els dofins i dofines es fessin un compte al banc, però la Momo els hi va fer veure que tot plegat era un engany. Així doncs, els dofins i dofines van buscar informació sobre el banc del temps per comprovar que és una estafa. Van trobar notícies de gent desapareguda, d’embargament de béns, d’estafes, de rentats de cervell i moltes coses més! Així doncs la indecisió inicial sobre si el Banc era tan malvat com deia la Momo o no, s’anava esvaïnt i mica en mica vam descobrir els secrets més foscos del Banc.

Tarda d'esplai

Però els esdeveniments van agafar un tombant inesperat quan la Momo ens va enviar una carta demanant que l’ajudéssima buscar el seu amic Damià que havia desaparegut i no el trobava enlloc. Vam decidir ajudar-la i el vam buscar pel barri de les corts però ni rastre d’ell… Que haurà passat?

Tardes d'esplai de dofins

Tardes d'esplai de dofins

Tardes d'esplai de dofins

Després de comprovar que la Momo tenia raó el banc del temps no es va rendir, per això entre tots vam decidir defensar-nos dels atacs del banc i a provar i donar llum a les teories de desaparició de la gent. Així va ser com el banc va declarar un duel, alguns dofins i dofines es van unir al seu grup i d’altres amb la Momo. Vam fer un concurs de mímica, de dibuix i de descripció i una batalla per aconseguir acabar amb ells! Finalment, ens vam donar compte que un dels homes grisos tenia el mateix tatuatge que en Damià… Serà en Damià? Li hauran fet un rentat de cervell? Que ha passat?

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Tarda d'esplai

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.