Tarda de Joves a l’esplai

Després de molts dissabtes fora de casa, aquesta setmana el grup de Joves va tornar a fer la seva activitat a l’esplai. Un cop haver parlat amb tots els nens i nenes dels altres grups i jugar una mica a basquet, van baixar a la sala, i allà la Carla i la Laura els van passar un vídeo del “30 minuts” de TV3 sobre el bullying.

No us n’heu assabentat encara? Aquest trimestre els joves rodarem un curt vídeo-denúncia per fer incrementar la seva campanya econòmica, ja que participaran a un concurs al qual el curt guanyador rebrà 1000€. Com el tema triat és el bullying i el cyberbullying, al veure aquest vídeo del 30 minuts vam agafar noves idees i alhora vam conscienciar-nos sobre el tema una mica més encara.

Un cop vist el vídeo i debatre’l una mica, vam passar a fer una dinàmica d’allò més creativa. Tractava de conèixer-nos a nosaltres mateixos, i per fer-ho havíem de pensar primer quins eren els nostres punts forts, després quines eren les nostres mancances o coses a millorar, i per últim els nostres objectius.

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Vam trigar força estona en reflexionar sobre com som, a vegades cal parar-se i recordar-ho!

Quan ja ho teníem, els vam donar una cartolina gran a cadascú i van passar a plasmar-se ells mateixos dins d’un arbre: les arrels, els punts forts; el tronc, les coses a millorar; les branques, els objectius, i per últim, les fulles eren les persones que els ajuden en el seu dia a dia.

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Un cop vam acabar tots, vam barrejar totes les cartolines i cadascú va llegir l’arbre d’un altre.

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Llavors, just abans de marxar, les monitores vam dóna’ls-hi alguns bolígrafs i retoladors i tots havien de posar una cosa bona als arbres de tots, alguna cosa que els agradés d’aquesta persona. Mireu quins arbres tan macos van quedar!

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

Dinàmica de joves

I això ha estat tot el que vam fer els joves dissabte passat, avui venim amb més força i a seguir amb la preparació de la ruta a Formentera!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.