El sopar de pares i mares

Ja fa unes setmanes vam anunciar que aquest any faríem un sopar de pares i mares una mica diferent de la resta d’anys. Ja n’hi havia prou d’anar a un restaurant! La comissió de pares i mares i el monitor i monitora encarregats van estar parlant i al final van decidir fer un sopar temàtic basat en els pinxos al menjador del Pare Manyanet.

Cartell sopar pares

I dit i fet! El passat dissabte vam quedar tots a les 20 h i vam omplir el menjador de l’escola de pares, mares, nens, nenes (sense oblidar als Joves) i una muntanya de menjar!

Els Joves havien estat preparant el primer plat i les postres, una increïble amanida de pasta amb tonyina, ou, enciam, tomàquet… Digna de masterchef i unes brotxetes de fruites amb xocolata que estaven per llepar-se’n els dits! Però la seva feina no acabava aquí, a més, ja sabien que eren els encarregats de servir a tota la gent que s’acumulava a la sala! Tot un repte, però gràcies a això han aconseguit encara més diners per la seva campanya econòmica! Formentera està cada cop més a prop!

Sopar de mares i pares

Parlem una mica dels pinxos. N’hi havia de tota mena, de truita de patata, torrades amb anxoves i escalivada per sobre, daus de formatge amb pernil salat, pastís de carabassó, mini hamburgueses, hummus, guacamole… Els pares i mares s’havien esforçat moltíssim! I no només pinxos dolços, alguns també havien fet postres com arròs amb llet, brotxetes de fruita i llaminadures i un pastís acompanyat de crema de llimona que ens va deixar bocabadats!

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Ja es veia que alguns es volien emportar els premis! I és que a part del sopar també hi havia concurs. Aquest any no només els monitors votaven al que més els hi havia agradat, tothom que estava a la sala podia votar al pinxo més original, el més exòtic i el km 0 (de productes de proximitat).

Després d’afartar-nos de tot el que hi havia i el que els Joves anaven portant va ser el moment de les votacions i l’entrega de premis! La Marina i la Laia van agafar el micròfon molt decidides i van començar a cantar els premis:

El més original va ser per la família Oller Jiménez
El de proximitat per la família Hernández Herrera
Finalment el més exòtic per la família Vallés Tubau

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Sopar de mares i pares

Va ser un gran sopar i tot i que només vam donar tres premis tots els que vau participar us mereixeu un premi perquè ho vau fer genial i el menjar estava boníssim!

No ens oblidem tampoc dels Joves que van estar servint i menjant però que després van netejar tot els gots, van escombrar el terra i van fer que els monitors i monitores poguéssim plegar una miqueta abans! Moltes gràcies Joves!

Ara només queda esperar al berenar de final de curs per tornar a tastar les vostres millors receptes!

Fins aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.