La batalla dels tres mags

En els darrers dies els Esquirols vam aconseguir capturar el Fizban, el mag dolent que ens va enganyar per activar l’amulet que ens havien donat els víkings de manera maligna. Vam celebrar un judici per decidir si el mag era dolent o no amb l’ajuda d’una jutgessa maga amiga de la Morgana que es deia Jaja. Durant el judici vam fer conjurs i proves perquè ens apareguessin fets de la vida del Fizban i així poder jutjar-lo. Un cop acabat el judici els Esquirols ens vam adonar que al Fizban li havien passat  moltes coses dolentes durant la seva vida. Un dia per exemple li van robar l’amulet que li havia regalat els seu pare i per això ens va robar el nostre.

IMG_20150321_183248

Després de rumiar-ho bastant vam decidir donar-li una oportunitat al Fizban, i li vam confiar l’amulet perquè el repares, ja que durant el jutjat s’havia trencat.

El dissabte següent els mags ens van enviar una carta i una màquina molt estranya. A la carta ens deien que l’amulet estava reparat però no desactivat i que per fer-ho havíem de buscar uns camps magnètics per les Corts amb l’ajuda de la màquina. Tot i que vam fer jocs i danses als llocs on la màquina ens indicava no vam aconseguir obrir la màquina de cap manera per veure el que hi havia dins.

Finalment l’últim dia del trimestre van venir els tres mags amb la màquina, amb ells la vam poder obrir, i a dins estava…… L’AMULET !!!!

IMG_20150321_184909

Tot i que ens pensàvem que potser havíem desactivat l’amulet no va ser així ja que l’amulet continuava vermell (en mode maligne). Els mags,  llavors, van decidir fer un conjur, per veure si així funcionava però els i va sortir malament i la malignitat de l’amulet va anar rebotant successivament d’un mag a l’altre. Primer va ser a la jutgessa  Jaja que li va sortir una taca vermella al front, ens va intentar robar l’amulet, i va atacar-nos intentant robar les esferes bondadoses. Però de sobte li va aparèixer la mateixa taca a la Morgana, al mateix temps que a la jutgessa li desapareixia i aleshores va ser ella que ens va atacar. El Fizban també va ser atacat per la malignitat de l’amulet i ens el va intentar robar, fins que finalment la malignitat va retornar a l’amulet.

IMG-20150322-WA0017

Ja no sabíem que fer, ho havíem intentat tot i no hi havia manera, l’amulet no es desactivava. Però llavors se’ns va acudir de fer un altre conjur, aquesta amb l’ajuda de tots els Esquirols. Quan vam anar a mirar l’amulet seguia vermell però nomes per una banda !!! Per l’altre banda havien aparegut unes marques liles!!!.

Això significava que l’amulet tenia una part dolenta i una bona, i gràcies a ell vam aprendre que tot i que ens passin coses dolentes hem d’intentar ser sempre bons.
IMG_20150321_185009

IMG_20150321_183312

PANO_20150321_184638

IMG_20150321_185035

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.