Hans vs Vladimir / INTERPOL vs Màfia Russa

A l’excursió de la tardor, vam esbrinar que en Vladimir ens havia enganyat! Vam decidir ajudar al Hans (agent de la Interpol amenaçat pel Vladimir) i així vam iniciar un llarg entrenament com a “espies” per perfeccionar les nostres habilitats i la nostra rapidesa mental en situacions extremes. La primera instrucció que ens va fer realitzar en Hans va ser la de com es el funcionament intern de la màfia russa. El Hans volia que coneguéssim al nostre enemic des de dins per no lluitar a cegues contra ell. A mesura que augmentàvem les nostres aptituds anàvem aconseguint informació i fotografies (facilitades pel Hans) dels 7 puntals de la màfia russa. Vam poder estructura la jerarquia de la màfia del Vladimir i la vam plasma en un organigrama.

Vladimir Korsakov: El cap de la perillosa màfia.
Dimitry Korsakov: Cosí d’en Vladimir, s’encarregava de la captació de nous membres. Tan per voluntat pròpia com per obligació.
Svetlanna Korilenko: Esposa d’en Vladimir. Aquesta s’encarregava de l’economia de la màfia. Era tan dolenta com el Vladimir, no tenia cap mirament
Fiona O’nell: Jutgessa corrupte que ajudava a la màfia.
Jean Pierre: Membre de confiança del Vladimir infiltrat en la mateixa Interpol
Moe Camell: Gran financer amb un gran renom en Wall Street.
Alesso Di Castro: taxador i lladre d’obres d’art. Amb ell a colònies d’estiu de l’any passat ja vam tenir problemes i alguns Guisards ja coneixíem com era.

La mafia russa

En el camí ens va ajudar un informador del Hans i també, per la nostra sorpresa, la Fiona O’neill. Ja estava cansada d’ajudar a la màfia, era conscient de què ha estat molt de temps fent el mal però volia sortir d’aquella xarxa. A part, que vivia amb por del Vladimir i per això va acudir a nosaltres.

Cada cop érem més a prop de destruir la màfia i l’últim dia va aparèixer al Hans amb 7 ordres de detenció pels 7 puntals de la xarxa criminal russa. Clarament per aconseguir-ho el Hans ens va posar a prova amb per a cada detenció. Vam anar aconseguint les detencions dels 4 inferiors dels puntals i quan ja estaven tan a prop d’adquirir les ordres detenció de la part superior de la jerarquia, van aparèixer en Vladimir, el seu cosí i la Fiona. En Vladimir no sabia que la Fiona estava de la nostre part així que ens va reptar aconseguir les 3 detencions. En Vladimir i en Dimitry s’esforçaven per evitar a tota costa que aconseguíssim agafar-les però la Fiona ens facilitava l’obtenció.
Finalment vam poder aconseguir les ordres però encara així en Vladimir no acceptava la derrota i va ser en aquest moment que Fiona va desemmascara la “traïció” al seu cap. Descobert això en Vladimir i el seu cosí es van entregar sense cap resistència, però ens va amenaçar de què tornaria!

Serà cert? Pot ser el tornem a veure o estarà molt de temps en la foscor de la presó. El temps ho dirà …

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.