Et trobarem a faltar Jane!

A principis d’aquest trimestre els Esquirols vam rebre la visita d’una exploradora molt simpàtica, la Jane. Ella ens va explicar que li agradaven molts els ximpanzés i que per això havia decidit anar a  Àfrica, per dibuixar-los i estudiar-los. Però de camí cap a Àfrica, uns lladres li van robar la seva motxilla. L’únic que va poder recuperar va ser la seva brúixola, però feta malbé, perquè en comptes de porta-la al seu destí la va portar cap a nosaltres.

Un cop la Jane ens va explicar la seva història vam decidir fer un pacte amb ella. Nosaltres l’ajudaríem a aconseguir una motxilla amb totes les coses necessàries per complir la seva missió i ella a canvi es va oferir a ensenyar-nos coses sobre els ximpanzés i sobre belles arts, que eren les dues matèries que ella havia estudiat.

Els Esquirols vam treballar en equip per omplir la motxilla. Amb l’ajuda d’unes farmacèutiques i un químic, vam poder aconseguir un necesser ben complet. Un altre dia vam anar a comprar a unes botigues perquè la Jane anés amb la roba adequada en la seva aventura, però resulta que els botiguers no volien diners i vam haver de fer una sèrie de proves per aconseguir la roba!.

20150516_175535

20150516_175924

La Jane, molt agraïda, ens va explicar moltes coses interessants, com l’hàbitat on viuen els ximpanzés, el seu comportament i el seu menjar habitual i a més a més unes tècniques molt xules amb pintures.

Finalment el dissabte passat la Jane va venir per últim cop a l’esplai, va venir a acomiadar-se dels Esquirols perquè la seva tieta havia guanyat un premi a Barcelona i va poder comprar dos bitllets per anar-se a Àfrica.

La Jane estava molt contenta amb nosaltres i per això ens va preparar un concurs molt divertit  per l’últim dia que passaríem amb ella. Vam haver de respondre unes  preguntes sobre els ximpanzés, imitar als ximpanzés menjant tèrmits, jugar molt i disfressar-nos de diferents personatges, i per últim i com a premi vam berenar tots junts!!!

Disfreses

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.