L’excursió a la platja

Aquest últim cap de setmana hem anat d’excursió a la platja. Vam anar a la casa de colònies Artur Martorell, que es troba a Calafell, a passar el cap de setmana.

Vam marxar pel matí, vam arribar allà cap a les onze, ens vam instal·lar i com era una mica tard per anar a la platja vam aprofitar que la casa tenia una estupenda piscina. Ens ho vam passar d’allò més bé, vam agafar un mica de gana i llavors ja vam anar a dinar.

En acabat vam fer Racons, és a dir, que vam estar mig descansant fent polseres, dibuixant, jugant a algun que altre joc de taula…

I per la tarda, ara sí que sí, vam anar cap a la platja!!! Vam entrar al mar i no vam sortir fins a l’hora de berenar. Unes quantes galetes i xocolata sempre van bé per agafar forces per tornar a jugar amb l’aigua i la sorra.

Anem a la platja!

Anem a la platja!

Quant ja es va començar a fer tard, vam marxar cap a la casa de colònies on després d’una dutxa extra ràpida vam entrar a la piscina.

Anem a la platja!

Després vam sopar i vam fer l’activitat de nit. Els Esquirols i Dofins vam fer una mini excursioneta per uns camps i vam començar a jugar al pi, el problema és que ens van començar a picar els mosquits i vam fugir d’allà cap a la casa on vam continuar jugant. Els Guisards van anar pels terrenys de la casa per jugar i veure que trobaven. I els i les Joves van anar a la platja on es van banyar i van estar tranquil·lament escoltant el mar a la llum d’unes espelmes. Per la nit va ploure i tronar de valent, però tot i això, el dia següent va fer un dia preciós.

Anem a la platja!

El diumenge ens vam llevar d’hora, vam esmorzar i vam anar cap a la platja un altre cop. El mar estava una mica mogudet, hi havia forces onades i ens ho vam passar d’allò més bé intentant sobrepassar-les, xocant contra elles i intentant que no se’ns emportessin cap a la sorra. També vam fer castells de sorra i vam enterrar a alguns valents.

Anem a la platja!

Després, com el dissabte, ens vam dutxar i vam anar a la piscina. Després de tant jugar i passar-ho bé teníem moltíssima gana i vam menjar el pa amb embotits amb moltes ganes, tot estava tant bo!

Havent dinat, vam estar jugant per la casa i finalment vam marxar cap a l’estació per tornar cap a casa. Ha estat una excursió on ens ho hem passat tots molt bé.

Anem a la platja!

Anem a la platja!

Anem a la platja!

Per altre banda, quant estàvem a la platja ens vam fer una foto fent un senyal amb els dits. Aquest senyal era el que feia la Laia, una nena que tenia un tipus de càncer pediàtric que afecta als infants en desenvolupament i que avui ens dia no te tractament. Com ja us vam comentar, des de l’Esplai ens vam voler implicar amb una campanya per donar a conèixer la realitat d’alguns infants per recaptar diners per a la investigació d’aquesta malaltia. Si voleu, encara esteu a temps de fer la vostra aportació aquest dissabte, portant la quantitat que vulgueu per fer una donació conjunta com a Esplai.

Anem a la platja!

Per acabar l’úñtima excursió del curs només faltava acabar de recollir i agafar el tren que com cada cop ens portaria a l’estació de Sants.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.