Sospitós…

Resulta que fa un parell de caps de setmana va venir a l’esplai un senyor estrany anomenat Colombo que es inspector de policia, i és molt perfecte. Ens va visitar perquè semblar ser que hi ha una espècie de grup mafiós que volia fer una entrega de no sabem que a no sabem qui al pati de l’escola.

Tardes d'esplai

Nosaltres estàvem jugant “tranquil·lament” com fem sempre i clar, no vam veure res sospitós. Però en Colombo just quant arribava va veure que una de les dofines sortia corrents i es va pensar que potser era una mafiosa. Deia que nosaltres semblàvem possibles sospitosos i ens va estar sotmetent a una sèrie de probes per verificar si estàvem implicats en aquesta trama.

IMG_20151017_175400

IMG_20151017_175404

Després de demostrar-li que nosaltres no en teníem ni idea de res ens va demanar que l’ajudéssim i fins i tot ens va donar un carnet d’ajudant.

Durant la setmana vam estar investigant sense cap èxit però l’últim dissabte va aparèixer de forma ràpida i sobtada un dona amb gavardina que ens va donar un disc dur que contenia informació classificada.

El problema va ser que amb les presses, no ens va donar la contrasenya per accedir a la informació i vam haver de respondre les preguntes que ens feia el disc dur per poder finalment accedir a la informació.

A dia d’avui en Colombo està estudiant tota la informació i esperem noticies seves per entrar en acció.

Dofins

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.