Marxem d’excursió!!!!

Bona tarda famílies!

Ja és aquí la primera excursió de l’any. Aquest any anem a una casa ja coneguda, la casa de Mas Banyeres a Centelles. Us adjuntem la carta de què cal portar i informació d’interès variada! Per qualsevol qüestió no dubteu en preguntar!!!

Sortida: Quedem dissabte dia 14 a les 10 puntuals a sants estació, entre la farmàcia i les màquines de tiquets.

Hi ha opció de sortir per la tarda acompanyats/des per algun monitor/a, per aquells infants que tinguin partit o alguna altra activitat pel matí. Digueu-nos-ho contestant el mail per així decidir l’hora de sortida.

Diumenge 15: Us esperem a partir de les 12 a la casa de colònies directament, a la qual s’hi pot arribar en cotxe i hi ha lloc per aparcar.

Com arribar-hi?? Es troba a la Carretera de Banyeres s/n, i s’hi pot arribar amb cotxe particular fins a la pròpia casa de colònies. Cal prendre la carretera C17 (antiga N-152) direcció Vic i agafar la Sortida 46 (Centelles Nord – Hostalets de Balenyà). Anant direcció Centelles trobareu el trencall amb les indicacions de Mas Banyeres a la vostra dreta.

IMPORTANT! Per la tornada, mirarem d’encabir a totxs els monitorxs dins les places lliures que tingueu. Això ho gestionarem a l’hora de dinar. Per altra banda, aquelles famílies que volgueu pujar però no tingueu cotxe, digueu-nos-ho i mirarem de trobar-vos places, i de la mateixa manera, si no podeu pujar intentarem trobar places per les vostres filles i fills. Sinó n’hi ha suficients, tornaran amb tren amb nosaltres. Ja us trucaríem per dir-vos l’hora d’arribada.

ENCARA MÉS IMPORTANT!! Necessitem TOTES les autoritzacions, fulls de vacunes i fotocòpia de targeta sanitària. Sense elles, no podran venir d’excursió.

Us adjuntem també la carta de l’excursió perquè no us deixeu res!

QUÈ CAL PORTAR NENS I NENES:
– Motxilla de dues nanses
– Sac de dormir
– Pijama
– Necesser amb raspall i pasta de dents, tovalloleta i mocadors
– Lot (llanterna)
– Fulard
– Cantimplora
– Gorra
– Roba de recanvi
– Calçat còmode i resistent
– Roba d’abric (el fred ja comença a fer acte de presència)
– Bossa per la roba bruta
– Capelina (impermeable que també cobreix la motxilla) o cangur + funda de motxilla
– Plat, got i coberts (forquilla, cullera i ganivet). I tovalló!
– Dinar i Sopar del primer dia (ni llaunes, ni entrepans)

QUÈ NO S’HA DE PORTAR: diners, llaminadures, menjar extra, aparells de música, mòbils, consoles, objectes de valor… Càmeres de fotos, que ja les portem nosaltres!

QUÈ CAL PORTAR MARES I PARES: Dinar del diumenge per la vostra família i una mica més. Tingueu en compte que el director és vegetarià!
I tingueu en compte que hi haurà concursillo!!

L’ESPLAI PORTA: berenar del primer dia, esmorzar del segon dia i begudes i postres pel dinar de diumenge.

OBSERVACIONS: haurem de caminar una mica, per tant la motxilla ha de ser d’una mida adequada per a qui la porta i només hi hem de posar el necessari i indispensable, perquè ningú ens durà la nostra motxilla, l’hem de poder portar nosaltres. Cadascú ha de saber què porta a la motxilla i a on. No estrenarem calçat el dia de l’excursió. Hem de portar la quantitat de menjar que puguem menjar, no més, perquè ens menjarem tot el que portem.

IMPORTANTÍSSIM!!!: confirmar l’assistència aquesta setmana aquells/es que no ho hagueu fet!! Qui no hagi dut tots els papers no podrà venir: autorització, foto i fotocòpia del carnet de la seguretat social i del carnet de vacunes.

Excursió de tardor

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.