Gran dia de l’amic!

Dissabte passat se sentien rialles, crits, corregudes… per tot el barri de Les Corts. Moltes persones pensaven que eren aficionats del barça, que començaven a fer gresca molt abans de començar el partit.

Però a la que van sortir al carrer, i van seguir les rialles, van topar-se amb l’esplai! Van quedar-se a la porta tot preguntant-se quants nens i nenes  hi hauria allà dins.  Alguns pensaven que amb tot el rebombori que es sentia semblava que hi hagués més de 120 nens i nenes!, i d’altres somreien i s’imaginaven un gran nombre de nens i nenes gaudint d’una gran tarda d’esplai.

21-11-15

I és que no anaven mal encaminats, dissabte passat no va ser un dia qualsevol per l’esplai, ja que  va ser el dia de l’amic!!! El dia de l’amic és un dia màgic en el qual tots els nens i nenes de l’esplai porten als seus amics i amigues.

21-11-15

Aquest any el dia de l’amic ha estat ben multitudinari, només sumant els més menuts de la casa (esquirols i dofins) vam tenir una mica més de 100 nens! Alguns us preguntareu que com ens ho vam fer amb tants nens i nenes amb tantes ganes de passar-ho bé, resulta que vam poder gaudir de l’ajuda de tres ex monitors fantàstics que van voler compartir la tarda de dissabte passat amb nosaltres i ajudar-nos.

21-11-15

Així doncs, voldríem acabar aquesta entrada donant les gràcies al Marcel, la Carla i l’Arnau!! Moltes gràcies nois sou genials!

Colònies Planoles 2014

Colònies Planoles 2014

Colònies Planoles 2014

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.