BON NADAL FAMÍLIES!

El diumenge passat les famílies de l’esplai ens vam reunir per passar un meravellós dia a Santa Creu d’Olorda i aprofitar per desitjar-nos unes bones festes de Nadal!
De mica en mica van anar arribant famílies i quan vam ser-hi tots els monitors ens van ensenyar uns paperets amb desitjos que s’havien fet a l’anterior sortida de Nadal. Vam llegir-los atentament i vam fer uns de nous, a veure si l’any que ve es compleixen!

Sortida de Nadal

Sortida de Nadal

Ara que ja havíem fet gana era l’hora de dinar! Va ser una feina dura la de cuinar en aquelles barbacoes tota la carn, botifarres, carxofes i calçots, però realment teníem uns cuiners ben experts i al final va valdre la pena perquè estava tot deliciós.

Sortida de Nadal

Sortida de Nadal

Però aquí no es va acabar la festa!! Els joves ens tenien preparat un magnífic sorteig d’una panera que ells mateixos havien elaborat. La veritat és que els hi va quedar una panera ben completa. Moltes felicitats a la família que la va guanyar es va emportar un bon regal de Nadal!

Sortida de Nadal

Els monitors vam prendre exemple dels joves i com estàvem tan contents que haguessin vingut tantes famílies a passar aquell diumenge amb nosaltres vam decidir fer un segon sorteig en el qual cada família es va endur algun premi; que si torrons, que si bombons, que si embotits…

Sortida de Nadal

I no podíem acabar el dia sense fer cagar el tió. Esquirols, dofins, guineus, isards i joves van utilitzar tota la seva força en fer cagar el tió i ho van fer molt bé, perquè el tió ens va cagar menjars ben dolços.

Sortida de Nadal

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.