Platgeta!!

No podia ser que els Dofins (l’únic animaló aquàtic de l’esplai) no anéssim a la platja a, com a mínim, intentar fer un banyito. Així que aquest últim dissabte el grup de Dofins vam quedar pel matí per agafar un bus cap a la platja del Bogatell. Després d’una llarga travessa vam arribar i la veritat és que no feia gaire bon dia. Tot hi així ens vam instal·lar a la sorra i ens vam dedicar a enterrar-nos els uns als altres.

IMG_20160528_150655

Al cap d’una estona el sol va començar a sortir tímidament i poc a poc va començar a fer una mica més de caloreta. Vam anar a mullar-nos els peuets i una mica les cames. Per si de cas ens vam treure la samarreta i els pantalons, per si venia una onada trapella i ens mullava més del compte. I…efectivament… ens vam mullar una mica més del compte i casi sense voler-ho alguns ja estaven dins l’aigua. Al final, vam acabar banyant-nos casi tots, i això que l’aigua estava ben freda!!!!

IMG_20160528_124728

La platja fa venir gana així que després del bany vam dinar. I en acabat vam descansar una estoneta, vam jugar a pilota i amb un frisbee i un cop feta la digestió… Es que… que s’ha d’esperar d’uns dofins? Dons que vagin a l’aigua!!! Així que si, ens vam tornar a banyar.

Quant vam sortir de l’aigua i un cop secs, vam anar una estona a jugar amb la piràmide de cordes i amb unes màquines que se suposa que són per fer exercici (ideals per jugar a qualsevol altre cosa).

IMG_20160528_163830

Just abans de marxar vam anar fins la punta de l’espigó que s’endinsava mar endins i finalment vam anar a agafar el bus de tornada. Allà vam berenar i en tornar al col·legi, com que encara quedava una miqueta de temps vam jugar a un pitxi. Va ser un dia rodó.

IMG_20160528_112027

IMG_20160528_173034

IMG_20160528_172348

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.