Els Joves a Sant Feliu de Guíxols

Bon dia a tots i totes! Aquest cop qui us explicarà que ha fet aquest dissabte serem el grup de Joves! Feia molts dies que no us en parlàvem, que millor que tornar a estar en línia explicant-vos no un dissabte, sinó un cap de setmana sencer!?

Sí sí, ho heu llegit bé, el passat cap de setmana el grup de Joves vam marxar per fer la seva (ja instaurada) excursió anual com a grup. Aquest any l’indret d’acollida ha estat Sant Feliu de Guíxols, on vam podem dormir a casa de l’ex monitora Carla, qui ens va acollir amb els braços ben oberts!

Excursió de joves

Per començar el dia, dissabte, un cop instal·lats, els joves van anar a fer una descoberta pel poble de Sant Feliu. Disposaven d’un mapa a tot detall del municipi i una llarga llista de coses que havien d’aconseguir. Com són pocs però eficients, ho van trobar tot sense problemes.

Com la descoberta acabava a la platja, vam aprofitar per anar a l’espigó de la platja principal i gaudir de les vistes una estona i de pas fer-nos algunes fotografies de grup:

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Al acabar, vam tornar a la casa per dinar, i un cop feta (també essencial) l’estona de sobretaula, ens vam preparar per anar a l’esperada activitat de la via ferrada de la Cala del Molí!

Excursió de joves

Excursió de joves

Per fer aquesta activitat una mica especial, vam contactar amb l’Albert Gironès, monitor especialitzat del Sant Feliu Parc d’Aventura, que és ni més ni menys que el creador d’aquesta via ferrada.

Així que, un cop posat el casc i l’arnés amb els múltiples mosquetons i cordes, vam procedir a fer la via, molt singular perquè és de les poques que s’estén just damunt del mar! Us adjuntem un parell de fotografies que vam fer amb la nostra càmera esportiva i amb la pròpia càmera de l’Albert:

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Donem gràcies a l’Albert per ajudar-nos en aquesta activitat, ens va agradar moltíssim i vam aconseguir fer-la sencera tots i totes!

Després d’entrar en calor fent tant d’esport, que millor que anar una estoneta a la platja? Doncs això és el que vam fer.

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Després , finalment vam tornar a la casa. La Carla i el Marcel ens estaven esperant preparant-nos un deliciós sopar: Kebab casolà!

I per acabar el dia, no us penseu que vam anar a dormir de seguida, no! Vam veure un curt de terror i vam sortir al bosc per anar a buscar un parell de coses perdudes per la protagonista del curt. I podem dir que… també s’espanten els joves! I els monitors!

 

Diumenge, després d’un dissabte tan intens, va ser un altre dia completament diferent! Vam fer un mati sencer de platja a una de les cales del camí de ronda, a la zona de S’Agaró.

Excursió de joves

Excursió de joves

Al principi vam trobar unes quantes meduses, però cap problema! Com som molt hàbils ens vam dedicar a anar-les traient. Així que la resta del matí va ser cosa d’aigua de mar, sol, pilotes, ulleres i gossos!

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Excursió de joves

Després d’un matí esgotador de platja, vam tornar a la casa, ens vam dutxar. Per dinar vam gaudir d’uns llacets amb tomàquet i carn picada d’allò més bons, preparats per la Carla, el Marcel i el Víctor! Que va pujar per venir-nos a buscar.

Un cop dinats, el grup de joves vam recollir i deixa la casa neta com una patena i poc després vam marxar cap a Barcelona. Quin bon cap de setmana hem passat el grup a Sant Feliu de Guíxols! Ser pocs no ha sigut cap problema!

 

Per acabar, volem agrair de tot cor al Lluís per pujar-nos en cotxe dissabte pel matí, al Víctor per baixar-nos diumenge per la tarda, i per últim al Marcel i la Carla per acollir-nos i fer-nos sentir com a casa! El grup de Joves us estem molt agraïts a totes.

Excursió de joves

Excursió de joves

I això és tot pel que fa al grup de Joves! Esperem tornar-vos a explicar les nostres històries ben aviat.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.