Temps de platja!

El passat cap de setmana, 4 i 5 de Juny, va ser un cap de setmana molt i molt calorós! Com que l’estiu ja s’apropava i el sol començava a atacar-nos amb els rajos potents, vam pensar que no hi havia res millor que escapar-nos, tots junts, per passar uns dies remullant-nos amb l’aigua del mar i de la piscina!

Dissabte només sortir del tren ja es veia el mar a uns pocs metres de nosaltres. Tots teníem moltes ganes d’anar a fer el primer bany de l’any però, abans d’això, vam haver d’anar a la casa de colònies per deixar les motxilles i instal·lar-nos.

La casa es trobava als afores del poble de Caldes d’Estrac i per això vam haver de caminar una mica. En arribar tots fèiem cara de cansats, però rapidament les nostres cares van canviar en veure que la casa tenia una piscina que feia goig. Ens vam quedar bocabadats i amb ganes de tirar-nos-hi, però no ho vam fer perquè tocava instal·lar-nos, posar-nos el banyador, agafar la crema solar, la tovallola i el dinar per anar de pet a la platja!

Dissabte, doncs, vam passar un dia esplèndid a la platja: vam banyar-nos, vam fer castells, ens vam arrebossar amb la sorra i vam jugar a pales i a pilota! Tot això, però, sense oblidar de posar-nos crema solar per evitar semblar tomaquets i tomaquetes cremats/des. A mitjà tarda vam deixar la platja per anar a gaudir de la piscina!

Excursió a la platja 2015-2016

Excursió a la platja 2015-2016

Excursió a la platja 2015-2016

Després de ficar-nos roba seca i de sopar vam celebrar l’aniversari del Bernat!

Excursió a la platja 2015-2016

A la nit ens vam separar per grups i vam fer unes activitats. Els Esquirols van jugar a Polis i Cacos i van llegir un conte, els Dofins van anar a fer una excursió nocturna pels voltants de la casa i els Isards, Guineus i Joves vam tornar a la platja (com si no hi haguéssim tingut suficient!) per a fer un joc mogut i cantar unes cançonetes abans d’anar a dormir!

L’endemà com que les ganes de platja no s’havien esgotat vam tornar per banyar-nos al mar. Al cap de dues hores vam tornar a la casa a dinar i fer racons.
Quan semblava que el magnífic cap de setmana estava a punt d’acabar vam anar a la piscina aprofitar els últims moments de bany abans d’agafar el tren!

Excursió a la platja 2015-2016

Excursió a la platja 2015-2016

Excursió a la platja 2015-2016

PD: EN L’ARTICLE NOMÉS APAREIX UN PETIT TASTET DE LES FOTOGRAFIES QUE VAM FER DURANT L’EXCURSIÓ, SI EN VOLEU MÉS ENTREU AL FLICKR!

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.