LA CRÒNICA DE LA NEU

Hola a tots i totes! Sabeu que hem fet aquest cap de setmana? Exacte! Hem marxat d’excursió a la neu! Perquè no us perdeu quant bé ens ho vam passar, us ho explicarem fil per randa:

Excursió a la neu

El dia començava dissabte a les 8h, quan vàrem marxar de Barcelona en direcció l’Alberg Can Ribals a Martinet. Durant el trajecte va haver-hi una mica de tot… aquells que es marejaven, els que dormien, els que xerraven i els que cantaven amb molt d’entusiasme creant fins i tot cançons per a trobar neu! I és que la il·lusió era evident!!!!

Excursió a la neu

Tot just passant el túnel del Cadí, ens vam emocionar en veure moltíssima neu; l’alegria començava a créixer i l’esperança que fos diferent altres anys, també! La sorpresa va ser quan vam arribar a l’alberg on no hi havia ni rastre de tota aquella neu que havíem trobat durant el camí.

Excursió a la neu

Com igualment no ens donem fàcilment per vençuts, després de descarregar tot l’autocar, vam esmorzar i ens vam anar a instal·lar, tot canviant-nos i posant-nos la roba de neu per iniciar una excursió en la seva cerca!

Excursió a la neu

Quan portàvem una bona estona buscant-la camí de Músser, vam veure que en aquella zona de la vall no hi havia ni una sola placa de neu, i per tant els ànims estaven decaient una mica… Però per solucionar-ho, vam decidir tirar enrere i anar a l’altre costat de la vall. Déu n’hi do el que vam arribar a caminar! I quins camins!!!!!

Excursió a la neu

A la meitat vam decidir parar per menjar. Va ser un dinar de germanor on, tot fent una gran rotllana, vam treure els nostres tuppers, cantimplores i postres. Estàvem afamats però el nostre objectiu el teníem clar, volíem neu i no pararíem fins a aconseguir-ho. Així doncs, vam arribar a un prat on hi havia una placa de neu per on vam poder tirar-nos amb trineus i fer una mica el boig!

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Cal dir que en aquest prat hi havien estat pasturant vaques, així que ja us podeu imaginar com vam acabar! Una barreja de caca de vaca i gel va deixar xopa tota la nostra roba. Ara, us assegurem que a ningú li va importar el més mínim! Havíem trobat neu!!!!

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Quan vam decidir que ja en teníem prou, vam girar cua un altre cop cap a l’alberg. Les ganes per arribar a la casa es palpaven a l’ambient, estàvem tots tan mullats… perquè potser neu no n’hi havia gaire, però fred us podem assegurar que sí que en feia.

Vam arribar a la casa vora les 18h, així que un cop canviats amb roba seca i neta, vam anar a berenar i jugar de forma lliure segons el que més venia de gust: jugar a pilota, anar al parc infantil, jugar al futbolí… i inclús vam poder anar a una sala polivalent que ens cedia la casa plena de joguines, pilotes, jocs, cotxes… el somni de qualsevol infant!

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

L’hora de sopar va ser ben d’hora (estàvem cansades i afamades!), així que gràcies a la sopa calenteta que els monitors i monitores vam preparar, els nens i nenes van poder aguantar un parell d’hores més amb jocs de nit i contes just abans d’anar a dormir. No va costar gens això d’adormir-se, us ho podem assegurar.

Diumenge ens vam llevar a les 8:15h tot disposats a tornar a buscar neu, però es va posar a ploure! Així doncs, ens vam quedar a l’alberg per acabar de decidir les nostres disfresses per carnaval, on després també vam treure uns jocs de taula, papers i colors.

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Després de dinar el nostre típic àpat de pa amb tomàquet i embotits, vam poder estar jugant una estona tots junts, perquè la pluja havia parat.

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

A les 16h l’autocar va venir a recollir-nos i, tot i que vam trobar un xic de caravana abans del túnel, vam arribar, entre cançó i cançó, a l’hora prevista a Barcelona. A més a més, en arribar vam berenar un bon fart d’ulleretes!

Excursió a la neu

Esperem que no hàgiu patit molta enveja amb el nostre cap de setmana, ens veiem el pròxim dia d’esplai on prepararem les nostres súper disfresses pel dia de carnestoltes! Així que us esperem a tots i totes!!!!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.