La Màgia Negra ens Envolta

Durant les vacances de Nadal els tres excursionistes ens van venir a visitar, agraint-nos l’ajuda que els havíem proporcionat durant el primer trimestre i obsequiant-nos amb un regal… Un regal MOOOOLT GROS!!!!!

Quan vam tornar, vam obrir tots junts el regal. Aquest va resultar ser un robot de cuina “El CookingRobot”. Al encendre’l va començar a fer coses estranyes, a treure fum, a moure’s i a treure missatges sense gaire sentit… ben bé no enteníem el que estava passant ni el que significaven aquelles notes. Aleshores el robot ens va transmetre una descàrrega telectroepàtica que va informar als monitors del que havíem de fer. Van agafar tots els missatges i vam fer una sèrie de jocs per descobrir que estàvem dividits en quatre grups diferents. Els nostres equips eren: Nazgüls, Slytherin, Sith i Vulturis. No sé si us hi heu fixat… però tots són malvats, malèfics, dolentots i malotes!

2017-01-28 18.09.06

2017-01-28 18.11.43

2017-01-28 18.14.17

2017-01-28 18.14.57

Una mica estrany tot plegat. Vam anar a demanar explicacions al robot, de perquè ens havia separat en aquests grups. Quan de sobte va aparèixer un conill, en Tic Tac, el qual tenia molta pressa per anar a prendre el te amb l’Alicia. Tot i tenir tanta pressa, va accedir a ajudar-nos a planificar el trimestre, ja que és un expert calendaritzador.

2017-02-01_06-54-00

El següent dia, va tornar a sortir en Tic Tac tot enfadat perquè deia que nosaltres “els malotes” ens havíem menjat els seus pastissets i les seves pastes pel te i exigia una compensació ben dolça. Inesperadament va aparèixer en Doraemon!!!!! Sembla ser que al futur se li havien acabat els doriyakis i la seva màquina del temps l’havia transportat fins a nosaltres. Així que no ens va quedar més remei que fer una espècie de magdalenes, en aquests temps moderns també anomenats cupcakes. P1250607

P1250617

P1250604

El dia 28, l’últim dissabte abans d’excursió a la neu. Ens va tornar a visitar en Doraemon i al apropar-nos al CookingRobot es va aparèixer l’Albus Wulfric Brian Dumbleadore. Aquest va venir perquè deia l’havíem informat d’uns personatges malignes que estaven utilitzant màgia negra i ens culpava a nosaltres. Poc després, vam veure que el CookingRobot s’havia mogut i vam anar a mirar que passava… quan ens vam trobar l’ensucrada Mary Poppins, la qual venia perquè deia que en aquestes contrades havia sentit que hi havia uns infants malcriats i volia veure si això era veritat i posar-hi remei. Amb la super màgica bossa de la Poppins vam rebre un fax que ens deia que “hi ha algú entre vosaltres que utilitza màgia negra i ha realitzat un encanteri per a què ens posseeixi un aura maligna”. També va treure una sèrie de llibrets per cada grup que contenia unes quantes pistes, en tots els casos diferents.

2017-01-28 18.22.15

Així doncs, durant aquell dia vam fer diferents proves per tal de què tots els grups obtinguessin les diferents pistes i esbrinar qui estava realitzant aquesta màgia negra. No vam arribar a cap conclusió, ja que tot eren acusacions… però va arribar un fax d’un ésser misteriós que ens deia que per poder emergir de l’obscuritat ens hauríem de trobar amb ell i que més endavant ens enviaria uns coordenades del lloc de trobada.

2017-01-28 17.02.35

IMG_20170128_171153

Continuarà…

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.