I què han fet el grup d’Isjoves aquest any?

Bona pregunta amics i amigues, mares i pares, nens i nenes, monitores i monitors i seguidores i seguidors d’aquest entranyable blog de l’esplai Natzaret…..

I què han fet el grup d’Isjoves aquest any?

Doncs portem un any d’allò més intens i productiu amb activitats molt diverses, des de jocs moguts a gimcanes, des d’un cinefòrum a un masterchef, …. però anem per pams!

Tot va començar un octubre no gaire calorós quan el grup d’IsJoves vam decidir fer una pluja d’idees per decidir què volíem fer aquest curs, i ja sabeu, amb aquesta tècnica surten idees del tot esbojarrades però que amb una mica de la sensatesa dels monitors i monitores del grup han acabat sent possibles.

I és que aquest trimestre no hem parat!!! Vam començar a fer uns objectius personals i uns de grup que volíem treballar durant el curs i campaments, com per exemple, aprendre a escoltar, tenir més paciència o a dir les coses bé. I poc a poc ho estem aconseguint!

També hem fet un munt d’activitats que ens han servit per reflexionar i poc a poc anar agafant la dinàmica que s’espera d’un grup de joves, ajudant i preparant petites cosetes per l’esplai i la resta de grups, com la gran activitat que els hi vam preparar a l’excursió de primavera!

Però el curs ja s’acaba, i no ho volíem fer d’altra manera que fent un petit esprint d’activitats de cohesió, com el magnífic taller de serigrafia de la setmana que ve (mireu, mireu les fotos!!) o l’excursió d’aquest cap de setmana!!!

Ens veiem aviat! I no us oblideu de venir de campaments!

IMG_7495

IMG_7500

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.