Com Dofins a l’Aigua!

Fa temps que no en sabem res dels Dofins, així que, què tal si anem a fer un resum de tot el que ens ha passat? Abans però, us deixem algunes fotos de l’últim dia del segon trimestre:

1/4/17

Ara ja sí, encara amb la il·lusió i l’entusiasme de Setmana Santa, arribàvem a l’esplai llestos per fer gresca i passar-nos d’allò més bé tot encetant el tercer trimestre! El primer dia, després de retrobar-nos i posar-nos al dia, vam fer alguns jocs típics perquè les ganes de córrer no ens faltaven, per finalitzar després llegint i comentant una notícia d’actualitat per saber una miqueta més del que passa al nostre entorn.

No sé si ho sabeu, però sovint a les excursions i colònies trèiem fils per poder fer polseres. Però… sempre hi ha un problema! I si jo no en ser fer? El segon dia d’esplai del trimestre vam decidir posar-li remei i fer un petit taller per aprendre a fer-ne. I sabeu que sol passar també? Doncs que no portem el foulard lligat perquè no sabem fer el nus, ens fa mandra, perquè s’afluixa… tot excuses! La solució és fer un fantàstic passafoulard! Una tarda de tallers, i tot i que no ens va donar temps a tots de fer els passafoulards, no patiu que ja els acabarem!

I aquest passat dissabte vam anar a la platja! Vam quedar a les 9:30h a l’Estació de Sants Estació i, per culpa d’un petit retard del tren, vam arribar a la Castelldefels a les 10:30h. Un cop allà ens vam untar bé de crema i a jugar! Després de fer alguns jocs va arribar el moment més desitjat: Tothom a l’aigua! I és que després de donar-ho tot a les activitats ens estàvem morint de calor! Un banyet, una mica de temps lliure i cap a dinar! Però abans un altre mica de crema!

13/5/17

13/5/17

13/5/17

Ben dinat vam tenir temps lliure per fer activitats tranquil·les, la majoria vam aprofitar la sorra per fer els millors castells i els forats més profunds. Quan la digestió ja va estar més que feta, vam fer-nos de nou un bany per refrescar-nos, posar-nos crema un altre cop i fer alguns jocs més que al matí no havia donat temps de fer.

Abans de marxar vam poder banyar-nos un darrer cop, per a després ja canviar-nos i anar cap a l’estació. Per tornar, vam haver d’esperar una mica també, els trens tornaven a anar tard! Vam aprofitar per berenar i en arribar a Barcelona vam haver de córrer una mica per arribar a l’esplai, el tren ens havia fet anar tard!

13/5/17

13/5/17

13/5/17

Vam gaudir molt del dia de platja i ens hem quedat encara amb més ganes per quan vingui l’excursió de dos dies els pròxims 10 i 11 de juny. La resta de dies d’esplai també ho hem passat molt bé, estem fent activitats molt diferents! Esperem seguir gaudint del que queda de curs, que això ja s’acaba, i encarar unes colònies d’estiu que cada cop estan més a prop! Us les perdreu?!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.