L’Excursió de Tardor a Moià!

Bones famílies!

Ja fa més d’una setmana que vam anar a la primera excursió del curs, l’esperada excursió de Tardor!! Com que sabem que teniu moltes ganes de recordar-la perquè us ho vau passar d’alló més bé, les monitores us escriurem una petita crònica de totes les coses que vam fer.

Per començar, dissabte vam quedar a un lloc diferent, a la pl. Tetuan per agafar un bus de línia que ens portaria a Moià. El viatge en bus va anar d’allò més bé, vam xerrar amb els companys, vam cantar i ens vam engrescar per a passar un cap de setmana magnífic!

Un cop vam arribar a la casa, ens vam instal·lar ràpidament per anar a fer una excursioneta a una pressa mooolt xula. L’excursió ens va regalar un paisatge d’allò més tardorenc i alguns van aprofitar les fulles del terra per a fer una “guerra” amb els companyxs.

Excursió de tardor

Ex. Tardor

Excursió de tardor

A l’hora de dinar vam arribar a unes esplanades al costat de la pressa i vam decidir parar i dinar allà. Les Joves, que s’havien quedat a la casa estudiant pels exàmens, van venir a dinar amb nosaltres. A l’acabar vam fer una estona de temps lliure en què alguns van aprofitar per fer polseres, cantar cançons, jugar amb els amics o dibuixar.

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Més tard vam tornar cap a la casa on vam berenar i ens vam separar per grups per fer una activitat de tarda. Els esquirols van estar fent jocs de nit, ja que a les 18.00 ja estàvem a les fosques i va ser la mar de divertit! Els dofins van conèixer els Elementals de la Terra i van fer un memory per a descobrir quines coses beneficien al nostre planeta. Les guineus van fer unes obres de teatre molt xules i divertides! I per acabar els Isards i les Joves es van reunir i van fer un joc molt enigmàtic anomenat Kaput i després van jugar a jocs de taula.

Després de l’activitat ens vam reunir totxs per sopar plegats i després vam fer activitats de nit per grups! Esquirols, dofins i guineus es van ajuntar i van jugar a un Botebote i al polis i cacos, en canvi, els més grans van sortir de la casa i van jugar a un pi al parc.

Després de tanta activitat i tantes emocions vam anar a dormir per recuperar forces pel diumenge.

Diumenge al matí ens vam llevar, entre cançons de música, vam començar a fer-nos la motxilla i vam anar a esmorzar. Més tard vam fer uns quants jocs totxs plegatxs per conèixer-nos. Vam jugar al mocador, a l’estrella, al quadrat i al pitchi. També vam fer una dansa molt divertida!

Excursió de tardor

Excursió de tardor

Aleshores, a l’acabar l’activitat van començar a arribar uns quants pares i mares i ens vam posar mans a l’obra per a muntar les taules i les cadires per a dinar a l’exterior. Vam fer un dinar de germanor amb tot el menjar que havien portat les famílies, que per cert estava boníssims, i ho vam compartir entre totxs. Per acabar vam repartir una sèrie de premis i vam marxar cap a casa.

Ens ho vam passar molt bé i la casa, Mas Saiol, ens va agradar molt!!

Excursió de tardor

Ex. Tardor

One thought on “L’Excursió de Tardor a Moià!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.