El 1r Trimestre d’Isards!

Tot just fa 2 mesos que començàvem un nou curs d’esplai; dos mesos en els quals el grup d’Isards hem fet tota mena d’activitats.

En el transcurs de les primeres setmanes ens vam començar a adaptar de nou a la dinàmica dels dissabtes a la tarda. D’entre altres activitats vam fer el Dia de l’Amic, on alguns dels nostres nens van portar alguns amiguets i amiguetes.

Un dia mentre fèiem una activitat van arribar els KP, uns membres d’una tal associació anomenada Kapeiron. Pel que sembla són una mena d’activistes que lluiten pels drets dels diferents col·lectius i per intentar solucionar els problemes i desigualtats que hi ha al món. Encara els hem d’anar coneixent una mica més…

Fa dos caps de setmanes vam passar-nos la tarda fent entrepans i d’altres coses per vendre de berenar amb el fi de recaptar diners per donar-los a la Marató de TV3. Va estar d’allò més bé i estava tot per llepar-se els dits!

25/11/17

25/11/17

La darrera setmana amb motiu del Dia Internacional en Contra de la Violència de Gènere, vam fer una cursa d’orientació pel districte de Les Corts. Havien d’anar per diferents llocs responent a preguntes i qüestions diverses.

2/12/17

2/12/17

2/12/17

Ja s’acosta el final del trimestre, esperem que amb aquesta entrada us hàgiu posat al dia de tot el que hem fet! Ara queda la sortida de Nadal i a encarar un segon trimestre amb un munt de coses per fer!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.