Nou Any Nou Suro!

Fa poquets dies que hem entrat al 2018 i des de l’Esplai fa uns mesos que estem treballant en una petita sorpresa. L’any passat, amb l’entrada al 2017, vam presentar la remodelació del blog on esteu llegint aquestes línies. Aquest any, us volem presentar la rentada de cara que li hem fet al suro de l’Esplai!

Suro_AD

Hem volgut tenir-ho tot en compte per fer del suro un lloc d’informacions pràctiques alhora que un espai on reviure alguns records de l’Esplai. Així doncs, el pròxim dia que vingueu a l’escola, doneu-li una ullada! De mica en mica l’anirem completant i renovant!

Ah! I recordeu que aquest dissabte 13 tenim el primer dia d’esplai del 2n trimestre!

Una abraçada i fins dissabte!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.