Celebrem el Nadal en Família

El primer trimestre de l’esplai ja s’ha acabat. Ohhhhhh quina pena. I com millor que acabar-lo que fent un dinar en germanor per celebrar el Nadal?

Vàrem quedar a les 12:00 per fer una passejada pels voltants de Santa Creu d’Olorda per obrir la gana. Va ser tota una aventura!!

PC170434

Com que vam arribar afamats, ens vàrem posar “Mans a la Barbacoa” i mentre enceniem les brases, alguns exmonitors van venir a celebrar el Nadal. Tot seguit, vam habilitar una taula perquè totes les famílies posessin la carn que havien portat per compartir. Hi havia de tot: cansalada, botifarres, xai, llom, pintxos, costelles, alguna carxofa, patates,… i fins i tot macarrons i cigrons pels vegetarians. I de postres no podien faltar uns exquisits torrons, neules i polvorons.

PC170452

PC170469

PC170474

PC170476

Però la sortida encara no havia acabat, ENCARA QUEDAVEN MOLTES SORPRESES PER DESCOBRIR!!

Per començar els monitorxs van representar el famós Conte de Nadal de Charles Dickens. Va ser tot un espectacle!! I es que aquests monitorxs són totxs unxs artistes, jejejeje. Per seguir la tradició del Sr. Scrooge, tothom va posar el seu desig dins del modern arbre de Nadal.

PC170503

PC170505

PC170515

PC170555

Seguidament, es va sortejar la fantàstica panera del grup de Joves. Pels que no vàreu venir, va tocar el número que comença per 1 i acaba per 9, EL CENT SEIXANTA-NOU!!!!

PC170471

PC170564

Després, seguint la tradició, l’esplai va sortejar la seva magnífica panera on cap família present es va quedar sense premi, hi havia de tot, panettone, cava, torrons, polvorons, bombons, embotits, galetes, neules de xocolata blanca,…
Per finalitzar la Sortida de Nadal, els infants van anar a buscar el Tió per si els hi cagava quelcom. Després de trobar-lo, i acariciar-lo amb bastons mentre cantaven al seu voltant, el Tió els va obsequiar amb uns paquets plens de tot tipus de llaminadures.

PC170566

PC170597

PC170598

Va ser un fantàstic dia en família.

PC170534

L’esplai us desitja un Bon Nadal i Feliç Any 2018!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.