L’excursió de Joves

El cap de setmana del 3 i 4 de Febrer el grup de Joves vam anar d’excursió a la muntanya. I sí, estava nevat!!

20180203_182055

Vam sortir el dissabte ben d’hora cap a Ribes de Fresser i un cop arribats allà els mateixos Joves amb l’ajuda d’uns mapes van anar guiant i fent l’excursió. En algun moment vam haver de girar cua però ens en vam sortir força bé. L’arribada al refugi va costar un xic, ja que l’últim tram estava tot nevat i costava caminar però finalment vam arribar al Refugi de Pla de Prats. I quina gana que teníem! Vam dinar, vam anar a buscar aigua a una font, que estava mig glaçada, i després de solucionar algun contratemps, ens vam instal·lar al refugi. Els Joves van començar a fer el sopar, el menú era sopa amb estrellitas i arròs amb tomàquet i frankfurts. Per a alguns era la primera vegada que cuinaven i tot i que el sopar es podia millorar… vam repetir.

P_20180203_195818

A la nit feia molt de fred, ens vam quedar a dins del refugi amb la llar de foc i vam fer una dinàmica. Cadascú havia d’escriure una pregunta que li faria a tots i cadascun dels que estàvem allà i després, contestar-la com ho faria aquella persona. Va ser molt enriquidor.

El Refugi el compartíem amb un altre grup, eren el Cau Ermessenda, molt macos. Vam dormir una miqueta estrets però com feia fred ja ens va anar bé.

P_20180204_005806

Al dia següent ens vam despertar que estava nevant!!!!! Vam esmorzar i vam sortir a jugar amb la neu. Vam intentar anar a buscar una baixada per tirar-nos en trineu sense gaire èxit però de totes formes hi havia molta neu. Va ser fantàstic!!

20180203_130419

Cap a les 13:00h de diumenge va començar a nevar i no va parar. Vam tornar cap a Ribes tot nevat, ens vam mullar una mica però era preciós i màgic. Per acabar de donar-li una mica d’emoció a l’excursió vam haver de córrer una mica per no perdre el tren.

Finalment vam arribar a Barcelona, molt cansats però molt contents.

P_20180204_111801

P_20180203_172746

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.