Isards Tenim Molt a Explicar!

Tot just fa tres setmanes que els Isards vam tancar un segon trimestre d’allò més mogut. Al llarg d’aquest hem fet activitat de tota mena: hem fet un munt d’activitats fora de l’esplai per conèixer millor el nostre entorn (com les descobertes per les Corts i Montjuïc entre d’altres), hem anar d’excursió a Montserrat, hem fet dinàmiques de gènere, sexisme i de les relacions entre nosaltres… i un munt de coses més. No volíem passar al tercer trimestre sense deixar-vos algunes fotos de tot això que hem fet durant el segon trimestre!

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Ara ja sí entrant de cap al trimestre actual, hem fet algunes cosetes abans d’arribar aquí, però volem destacar sobretot els genials dos dies que vam gaudir tot just fa una setmana. El grup d’Isards vam marxar d’excursió de grup per cohesionar-nos!

Vam anar al càmping Roca Grossa que es troba entre Sant Pol de Mar i Calella de la Costa. Dissabte al matí vam quedar ben d’hora per tal d’aprofitar el dia, i només arribar al càmping, vam aprofitar per muntar les tendes.

Sin título

Sin título

Vam fer uns quants jocs i vam dinar. Havent dinat i amb una estona de racons i descans, vam agafar banyadors, botes, motxilles i cantimplores per fer una petita excursió. Vam caminar una estona per agafar calor i vam anar a parar a la platja de Sant Pol on vam estar una estona banyant-nos i fent la sargantana a la sorra.

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Un cop banyats i refrescats vam aprofitar per berenar i vam passar la resta de la tarda fent una activitat pel poble que les isardes i isards havien programat. Vam tornar al càmping, vam sopar, i a la nit vam baixar a la platja per fer una reflexió i fer algun que altre joc.

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

Sin título

El diumenge al matí el vam aprofitar primer de tot per fer intendència i deixar quasi enllestit el dinar.

Sin título

Un cop vam acabar de tallar les verdures i amb la crema solar ja posada, vam baixar a la platja a fer uns quants jocs. El sol anava anant i venint però com no… vam acabar fent-nos un bon bany!

Sin título

Isards.gif

Sin título

Vam tornar al càmping per dinar i recollir el campament. Per dinar vam gaudir d’unes bones “fajitas” preparades per nosaltres!

Sin título

Sin título

I malauradament es va fer l’hora de tornar a casa… Tant infants com monitors podem dir que ha estat un cap de setmana inoblidable i d’allò més divertit. Som un grupàs!!

Sin título

Ara a encarar el que queda de curs i de cap cap els campaments! Recordeu que com sempre, totes les fotos i vídeos els podeu trobar al Flickr de l’esplai!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.